Nr Użytkownika: 396 Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 5 Skąd: Dąbrowa Tarnowska
Post numer: #1Wysłany: 2008-09-11, 10:32 Chomar l Admin
Siemka mam na imie Mateusz
Mieszkam W Dąbrowie Tarnowskiej
Urodziłem sie 27.10.1989r.
czyli jak umie ktos liczyc to wie ile lat a dla tych co nie umieja to powiem ze 18.
Gram W Counter-Strike 1,5roku
Chce byc Adminem Bo za duzo jest cziterow a adminow prawie brak na serwach i smieja sie ze nikt ich nie moze skarac. i dla tego chce byc zeby utrzymac forme serwa a nie zeby spadl gorzej niz jakis tam NetPlay. czy jakis serwer na Lanie. Siedze na cs okolo 5godzin i akurat wtedy kiedy nie ma zadnego adma i nikt nie moze ich nauczyc regulaminu Gry. prosze Glosowac Bardzo Sie przydam jako Administrator serwa.
nie znam cie... byc moze dlatego ze sam ostatnio nie mam zaduzo czasu i nie gram za duzo ale z wczesniej cie nie kojarze... i nowy na forum...
jako ze wczesniej inni co wpadali po adma mieli ode mnie nie to teraz nie zrobie wyjatku
-
Coś mi świta co do Ciebie ale:
1. Nie zawsze podobało mi się Twoje zachowanie
2. Gdzie ankietę wcięło? :D
Nie
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum