Post numer: #1Wysłany: 2009-02-08, 22:29 Chmielu | Admin
Cześć mam na imię : Kamil
Pochodzę z : Gdańsk
Mieszkam aktualnie w : Gdańsk-przymorze
Urodziłem się : 1990
Czyli mam lat : 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Gdyż boli mnie granie na różnego typu wspomagaczach (cheaty) oraz dzieci (i nie tylko) używające mikrofonu jako karaoke lub przedmiotu do różnego typu wyzwisk.
Byłem już adminem na serverach : nigdzie....
Poświęcam dziennie grze : jak najwięcej czasu minimum 4h dziennie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Znam trochę podstawowych komend AMX-a oraz mam brata który gra na tym samym serwie i czasem okazuje sie bardziej dojżalszy niż ja choć jest młodszy o kilka dobrych lat i podczas mojej nieobecności będzie mnie godnie zastępował gdyż jest takim samym maniakiem CS-a jak ja (podwojny czas przebywania na serwerze).
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem pogodnym chłopakiem który rzadko daje sie wyprowadzic z równowagi choć jestem uczulony na noobów posądzających o cheaterstwoi wyzywających innych.
Dla innych graczy jestem : Tutaj inni niech się wypowiedzą.
+ coś od siebie
Gdy przydzieli mi się jakieś zadanie będe dokładał najlepszych starań by wykonać je jak najlepiej.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-05-03, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum