Chcialbym przedstawic wam moja propozycje, mianowicie chodzi o plugin ktory mozna by bylo wgrac na server.
Krotki opis: Plugin ten sluzy do zrobienia okreslonej liczby zrzutow ekranu danego gracza po czym sa one zapisywane na jego komputerze w folderze cstrike.
Jest on bardzo czesto stosowany na 1.5 gdzie rowniez servery nie sa chronione przez Valve security. Cala operacja odbywa sie w nastepujacy sposob: Jakis gracz jest podejrzewany o nie czysta gre, wtedy admin servera wpisuje komende "amx_screen nick 3 Gdzie:
nick - okreslony nick gracza
3 -dana ilosc ssow (screenshotow).
Zazwyczaj 3 w zupelnosci wystarczaja. Nastepna czynnoscia jaka admin musi wykonac jest poinformowanie gracza o tym, ze zostaly mu zrobione screeny i, ze ma powiedzmy 24h na wrzucenie ich na forum w przeciwnym razie perm, najlepiej zrobic to na Hudzie Tsay or Csay. Oczywiscie wczesniej nalezaloby wziasc rowniez ip podejrzanego za pomoca komendy amx_showip. Jesli gracz nie wypelni powiezonego mu obowiazku znaczy, ze ma cos do ukrycia i wtedy admin ktory zrobil mu screeny ma obowiazek zbanowania gracza po ip.
Notka dla @: Robiac komus screeny starajcie sie uchwycic moment kiedy widac innego gracza na ekranie, wtedy doskonale bedzie widac czy tez uzywa ESP i innych wspomagaczy ingerujacych w Opengl. Uwaga nie robcie screenow po smierci gracza (duzo haxow wlasnie wtedy automatycznie sie wylacza).
Prosze niech h@ przemysla to,
Link do pobrania pluginu wyslalem anr.
Serwery nie pociągną każdego kto wejdzie walićscreena na ftp.
Szczegolnie ze jeden taki screen wazy 1,4 MB
robi ich kilka czyli np. jeden gracz na jednej mapie wazy 6 MB
Graczy gra 20 czyli mamy 120 MB na jedną mape
dziennie map przeleci z 40 ....
Ten Asix to taki kozaczek ma nie wyparzona buzke ale Jurek da sobie z nim czy z nia nie wiem rade!!! Mowiac tak na boku to jak patrzyłem na ta osobe to z kilka akcji bardzo podejrzanych!! Juz sie czaje na tego kogos bo mnie tu brzydko pachnie ten Asix
Nie rozumiem anr...
Screeny zapisuja sie na komputerze gracza, a nie na ftp servera ;S
Pozniej wystarczy, ze wrzuci spakowane na jakis hosting np. rapidshare i poda link na forum lub na email... Nie rozumiem gdzie tu obciazanie ftp. Plugin ten nie robi zrzutow caly czas tylko wybranej osobie przez admina, ktory uzywa komendy amx_screen nick_gracza ilosc_zrzutow.
Moze sie zle rozumiemy? ;/
Znam/znalem wiele serverow na ktorych ten pligin byl uzywany i wszyscy sobie go zachwalali..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum