Post numer: #1Wysłany: 2009-03-26, 13:21 Chciałbym przeprosic graczy :|
Otoz podczas wczorajszego pilnowania pozadku na serwerze , chcialem zmienic mape.Dalem vota,vot sie nie udal i chcialem znowu sporbowac z votem (zeby nie bylo ze sie sam rozporzadzam na serwie jak nie ma innych adminow) i przypadkowo zamiast dac vota to zmienilem mape na zm_sand (co coz poprostu sie pospieszylem) i wlasnie w tym momecie ,gdyz chcialem dac vota (znowu) , to mnie rozlaczylo ( byly jakies problemy w sieci) i nie moglem sie dostac do serwa bo nie mialem neta.W zwiaZku z zaistniala sytacja CHCIALEM WSZYSTKICH PRZEPROSIC ZA MOJE POSPIESZALSTWO I NASTEPNYM RAZEM POSTARAM SIE ABY DO TAKICH SYTUACJI NIE DOCHODZILO .
nastepnym razem po prostu nie chciej zmieniac map po prosu czekaj az sie skonczy czas:] taka ogolna zasada jest ze nie zmieniamy map wiec staraj sie jej trzymac chyba ze:
- serwer sie zawiesil (badz kicknelo wszystkich graczy) i jest ta sama mapa ale czas leci od nowa
- notorycznie zabija ludzi na respawnie
- wystepuja inne problemy z mapa;p
nastepnym razem po prostu nie chciej zmieniac map po prosu czekaj az sie skonczy czas:] taka ogolna zasada jest ze nie zmieniamy map wiec staraj sie jej trzymac chyba ze:
- serwer sie zawiesil (badz kicknelo wszystkich graczy) i jest ta sama mapa ale czas leci od nowa
- notorycznie zabija ludzi na respawnie
- wystepuja inne problemy z mapa;p
Mam nadzieje ze te slowa wbija sobie do glowy ci "nowsi" admini GG DM !!!
Mam nadzieje ze te slowa wbija sobie do glowy ci "nowsi" admini GG DM !!!
Wszyscy admini niech to sobie wbiją do główki! !
Nie licząc tych ogarniętych :D
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
ta no ale to temat w ktorym chcial przeprosic i to zrobil, tszyka napisal mu co nalezy robic i wiechu poprawil a potem jakies bezsensowne posty ... ja sie dziwie czemu to jeszcze zamkniete nie jest ? :| ....
no trochę bezsensu, każdemu się może zdarzyć, też kiedyś zamiast vota zmieniłem odrazu mapę, początki nie są łatwe.
Myślę że przeprosiny przyjęte, nic wielkiego się nie stało, przecież czuowiek uczy się na błędach xD
chyba mogę zamknąć ?
Hehe za długo pisałem posta i faya mnie wyprzedził :p
//bo jestes bubr
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum