Post numer: #1Wysłany: 2009-12-20, 15:34 Capki mikolaja ;P
Siemanko chcialbym zaproponowac (na okres swiateczny) By gracze mogli nosic capeczki :D Św. Mikołaja ida swieta sadze ze sie przyda ;):
Cvary:
amx_santa_hat 0 / 1, umożliwia lub blokuje Santa kapelusz na wszystkich
Download:
http://www.megaupload.com/?d=5IZ3Z21J
Zapomnialem o ss ^^:
Jesli cos zle podalem (a pewnie tak jest ^^) to mnie poprawcie
Ostatnio zmieniony przez NaF1nK!?# 2009-12-20, 20:08, w całości zmieniany 8 razy
troche duzo sciagania, bo juz gralem na serwie co czapku byly, ale te 5-10 min pewnie nikogo nie zbawi ;P ja na TAK choc nie wiem czy jaki vh@ jeszcze w tym roku je doda :P
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
W sumie święta tuż tuż i warto także coś zmienić. Jednak mam nadzieję, że nie będzie przez to lagów.
Co do czapek trochę paintowsko wyglądają na tym screenie, ale nigdy jeszcze nie grałem na serwerze z takim pluginem. Można sprawdzić (ale chyba zompie nie będą ich mieć ?? :P)
Nie spamuję to po pierwsze .... a w ogóle jak macie 14/15 lat to widzę że dzieci takie rzeczy bawią dobra dajcie te wasze czapki ... niech się dzieci cieszą te czapki tylko grę utrudniają a na Zombi grałem z 3 razy ^^
//~FaRReL~
Po 1 nikt nie jest dzieckiem moze ty jestes po prostu chcemy zrobic swaiteczna atmosfere a widzisz 2 razy moze byles i od razu jako 1 piszesz ze to do dupy nie dawajcie itd. wiec sam widzisz
\\ Nie pisałem nic że do dupy ... ^^ ;p
____________________ USE YOUR BRAIN!
和平
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum