Nr Użytkownika: 2621 Dołączył: 28 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 23 Skąd: Dąrowa Tarnowska
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-27, 20:58 c0ld^^ Admem :)
Cześć mam na imię : Kuba
Pochodzę z : Dąbrowy Tarnowskiej
Mieszkam aktualnie w : Dąbrowie Tarnowskiej
Urodziłem się :08.08.1996
Czyli mam lat: 13 3/4 bo zaniedługo urodziny xD
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 4 lata
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Jest mało adminów a pozatym nie lubie chamstwa i podszywania się pod czyjs nick lub czitów ;P
Byłem już adminem na serverach : Jeszcze na żadnym ale sądze że WAR3 jest dla mnie odpowiednim początkiem bycia adminem :)
Poświęcam dziennie grze : 6-9 godzin;]
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Lubię ten mod i sądze że na severze WAR3 nie bedzie żadnego czita :). Pozatym jestem miły dla innych graczy i nie pisze o każdym że ma czity jak mnie zabije ;P (a jest duzo takich )
Dla innych graczy jestem : Jak kto sądzi dla jednych jestem fajny dla innych nie to ich wybór przecież a nie moj :)
Wiek! NIE!
REGULAMIN OBOWIĄZUJE KAŻDEGO TAKI SAM I NIE MA WYJĄTKÓW (PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE)!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Wszystko jakoś ogarnia na serwie. Ale wiek nie ten. Za młody jak dla mnie. Wolę zostawić neutral.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum