Post numer: #1Wysłany: 2007-11-22, 21:38 bzT | Admin ?
Imie : Sebastian
Z : Tarnów
Miaszkam : Tarnów
Urodzialem sie: 1990 08 15
Czyli mam lat : 17 +
Gram w Counter-Strike : 2 lata
Gram na :steam
Byłem już adminem na serverach : AmX (znajomosc ++) Ogolnie to sie bawilem kiedys AmX lan , servery klanowePoświęcam dziennie grze : Wystarczajaco duzo
O sobie mogę powiedzieć, że : Patrz niżej
Chce zostac adminem poniewaz ;
No więc niebęde sie rozpisywal ponieważ każdy już mnie na tyle poznał że chyba może śmiało mnie ocenić lub moją kandydaturę. Kiedyś juz pisałem podanie o admina na FF@ lecz niestety go niedostalem ( ze swojej winy ) teraz już wiem ze między innymi popularnie zwane "kozactwo" niepopłaca i niewarto z nikim wchodzić w konflikt lub tez zbytnio się udzielać nieproszonym. Kiedyś byłem że tak powiem napalony na admina (tzn byle szybciej i jak najmniejszym kosztem ) wiem że moje zachowanie na servie teżzostawiało wiele do życzenia ( chodzi mi tu szczegolnie o moja piekna łacine ;p ) Pisze to podanie na admina serveru TP ponieważ jest to nowy server, nowy rozdzial TAU w którym chcialbym się pokazać z jak najlepszej strony oraz dali mi szanse i nieskreslali mnie na starcie. Naprawde warto. Mam pare konfliktow ( nawet niewiem jak sie rozpoczely) na TAU no ale już niechce dalej tego ciągnąć. Jednym slowem : "widze swoje błedy"
PS.
prosze Was zebyscie niepatrzyli na nick tylko na tresc posta ktory wyżej zamiescilem ;c
Ostatnio zmieniony przez BRZESZCZOT 2007-11-22, 22:33, w całości zmieniany 4 razy
Hmmm... ciężka sprawa z Pieszczotkiem xD Myśle że mały plus dla niego. Zna się na rzeczy dużo gra na Tau, ale czasami brak kultury, popraw to Btz. pzdr i bądź Adminem xD
Bardzo ciężka do rozważenia kandydatura:P. Z jednej strony: bardzo dużo gra, zna amx, wystarczający wiek i doświadczenie w grze, ale z drugiej strony: często okazywany brak kultury, nadużywanie mikro, brak opanowania i konfliktowość.
Rozważając to wszystko jestem skłonny być na tak, ale na razie na okres testowy, żeby zobaczyć czy rzeczywiście wywiąże się ze swojej "chęci poprawy".
brak kultury w stosunku do innych osob przez mikro zwlaszcza ogolnie jestes botem ale wszystko przemawia na TAK
____________________ Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że tak naprawde mogą mi skoczyć !
Zgłoszenie zostaje zamknięte do czasu wyboru kandydatów ubiegających się o fotel prezesa :)
Tzw. Topic zostaje zamknięty, admini pomiędzy sobą wybiorą z pośród kandydatów tych, którzy nadają się na Admina testowego. Potem z adminów testowych wybierzemy tych najbardziej odpowiednich na stanowisko oficjalnego Admina FFA2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum