Nr Użytkownika: 448 Wiek: 18 Dołączył: 28 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 396 Skąd: D.T
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-02, 15:51 Bug na serwie zombie
Witam i chcialbym napisac o bugu na mapie zm_dd_v1000 na serwie zombie nie trudno sie domyslec.Jest on na respie tt jak po schodach sie idzie i drugi pokaze dokladnie bo zrobilem ss.Jest z tym dosc duzy prbolem bo jak gra minimum 5 graczy to zawsze ktos sie zatnie i albo robia reconnecty albo kill jesli sa zombie wiec to troche bez sensu.Nie da sie z tamtad ruszyc i tyle.Prosze o rozwazenie mojego tematu i z gory dz:d pozdro o to link do ss
http://www.sendspace.pl/f...015d616942a6f94 jesli byl juz taki temat ja nie zauwazylem to prosze go o zamkniecie i sory za klopot:D
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Dawno założyłem ankietę na temat tej mapy (z wiadomym wynikiem ^) i dupa ;P.
//
Jak się bloknie na respie,nie można się ruszyć,to czasem samemu udawało mi się uwolnić z miejsca,ale zwykle trzeba drugiej osoby z góry.Noby nie pomagają tylko przejdą obok,nie obronią się przed zompi i nas zabiją...
Poza tym jest jedno miejsce gdzie nic nie pomoże,przy ścianie na respawnie (tt).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum