Post numer: #1Wysłany: 2007-10-27, 20:29 Brzeszczot WH
Nick w grze : bzT ;c
Godzina : 20:27
Mapa: Nuke
Kto zbanowal : Grzmotek
POdejrzenia : WH
Ban : PERM
Gralem sobie na trainie staty 34 do 6 chyba grzmotek neiwiedxzial ze to ja poszedl na spekta mnie nagrywac no i na nuke mnie zbanowal ;] uzyl slow " brzeszczot szkoda mi cie " :/ dobra smiesze to jest PLX demko ocencie ;] Grzmotek nadajesz sie na adma od banowania przeklenstw itp ale nie od wykrywanie wh przykro mi (i czy admin ktroy niepierwszy raz zbanowal czlowieka ktory niema WH niepowinien go stracic ? z owodu braku jakiegos wyczucia ?;] PLX DEMKO
Wtedy bede sie smial ? Mogles nakrecic wiecej tego demka a to takie krotkie Hexowi na Szczelnicy nakrecili dlugie przynajmniej a ty mi takie krotkie ? ;c czekam na innych
Ogladalem demka 2 razy i nic podejrzanego nie widzialem oprocz tej pierwszej akcji, ale mogl slyszec jak gosc wchodzil po drabinie,na pewno za malo jak na bana,na drugim demku to juz calkowicie nie rozumie co tam mozna widziec
Oglądałem oby dwa dema kilka razy i tak samo jak 3^k nie widze tam żadnego WH...!
I jeżeli ty banujesz pernamentnie za wall hack'a ktorego tam ewidentnie nie ma to..
Aha i ty na admina to się chyba raczej nie nadajesz
1 demko podejrzane lecz za krótkie i za mało tych niepewnych akcji by cokolwiek powiedzieć na ten temat.
Radzę grzemotek wpierw nagrać dać do oceny, a bana można wlepić później, jeśli nie chcesz rozgłosu sprawy, niech admini oceniają tylko demko.
Tutaj czysto.
Zamykam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum