Nr Użytkownika: 3203 Wiek: 20 Dołączył: 17 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 59 Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-01, 15:35 Bryndza :P|Admin ?
Cześć mam na imię: Damian
Pochodzę z: Polski , ale urodziłem się w stolicy Naszego kraju czyli w Warszawie
Mieszkam aktualnie w: Białymstoku
Urodziłem się: 6 marca 1992 r.
Czyli mam lat: 17 troszkę latek minęło
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni): na pewno mój dorobek doświadczalny wynosi powyżej 1 roczku
Gram na (steam/nosteam): nonsteam, mam zamiar w niedalekiej przyszłości przerzucić się na steama
Chcę zostać adminem/aslotem bo: lubię sprawdzać i szukać tych najbardziej nielojalnych maruderów (cziterów), eh te baniki oparte demkiem kto by ich nie lubił ^^
Byłem już adminem na serverach: tak byłem blisko admina na Bermudach lecz niestety przeszkodziły mi w tym cele edukacyjne
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: pracuję sumiennie, dążę uparcie do celu, myślę, że jestem jednym z kilku graczy spędzających najwięcej czasu na DiabloModzie, umiem pracować w grupie :P Byłem Moderatorem forum na kilku ważnych forach np na Forum Plemion więc z miłą chęcią mogę Wam pomóc na Forum...
O sobie mogę powiedzieć, że: hmmm... nie lubię siebie oceniać ^^ Nawiasem mówiąc szybko się uczę Ogólnie jestem wielkim fanatykiem serwerów fpscs.net, można również mnie spotkać (chociaż rzadko), na ZombiModzie, DM, 4FUN, FFA a w szczególności na DiabloModzie , zacząłem grać również na serwerze GG...
Dla innych graczy jestem: śmieszny tolerancyjny bezkonfliktowy xD
+ coś od siebie
Więc tak, co by tu powiedzieć, może tak: mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę o admina :P (prośba o adma cz.2)
Pozdrawiam,
Bryndza :P
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-08-01, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
TAK
Na diablo jest opanowany można z nim spokojnie porozmawiać i nigdy nie widziałem żeby się wydzierał przez mikro !!
A na serwie Gra naprawdę sporo czasu. <Grał jeszcze jeszcze jak był Diablo (1).
Ma u mnie wielkie TTAAKK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum