Nr Użytkownika: 3203 Wiek: 20 Dołączył: 17 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 59 Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-21, 21:31 Bryndza :P na prezydenta to znaczy na|Admina :]
Cześć mam na imię: Damian
Pochodzę z: Polski , ale urodziłem się w stolicy Naszego kraju czyli w Warszawie
Mieszkam aktualnie w: Białymstoku
Urodziłem się: 6 marca 1992 r.
Czyli mam lat: 17 troszkę latek minęło
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni): na pewno mój dorobek doświadczalny wynosi powyżej 1 roczku
Gram na (steam/nosteam): nonsteam, mam zamiar w niedalekiej przyszłości przerzucić się na steama
Chcę zostać adminem/aslotem bo: lubię sprawdzać i szukać tych najbardziej nielojalnych maruderów (cziterów), eh te baniki oparte demkiem kto by ich nie lubił ^^
Byłem już adminem na serverach: tak byłem blisko admina na Bermudach lecz niestety przeszkodziły mi w tym cele edukacyjne
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: pracuję sumiennie, dążę uparcie do celu, myślę, że jestem jednym z kilku graczy spędzających najwięcej czasu na DiabloModzie, umiem pracować w grupie :P Byłem Moderatorem forum na kilku ważnych forach np na http://forum.plemiona.pl/ więc z miłą chęcią mogę Wam pomóc na Forum...
O sobie mogę powiedzieć, że: hmmm... nie lubię siebie oceniać ^^ Nawiasem mówiąc szybko się uczę Ogólnie jestem wielkim fanatykiem serwerów fpscs.net, można również mnie spotkać (chociaż rzadko), na ZombiModzie, DM, 4FUN, FFA a w szczególności na DiabloModzie
Dla innych graczy jestem: śmieszny tolerancyjny bezkonfliktowy xD
+ coś od siebie
Heh niestety mam mało postów wbitych na tym forum Lecz nie rozumiem jednej kwestii czy wolicie żeby strona było zawalona spamem przez przyszłych adminów (tylko po to żeby wbić kilkanaście postów i dostać admina), nie szukam usprawiedliwienia mojego słabego angażowania się na forum (wszystko nadrobię), ale jak wolicie spam to mogę w kilka dni wbić kilkadziesiąt postów, heh ale i tak nie będę rozumiał celu tego gadania Rozumiem, że wyższa rada musi najpierw poznać admina, ale czy po tych kilkudziesięciu postach poznasz człowieka? (chyba nie) , ale się rozpisałem kończę
Pozdrawiam,
Bryndza :P
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-07-21, 21:39, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum