Post numer: #1Wysłany: 2009-05-13, 15:46 bron tak jak po staremu
Każdy pamieta jak kiedyś był cały zestaw broni a nie tylko 4!
Chciałem zaproponować by przywrócono stary system
ponieważ ściągneło by to wielu graczy np. Os!eM grał kiedys po kilka godzin na zm na dzien a teraz mowi ze za malo broni.
Prosze o rozważenie propozycji
Nooo słusznie zauważyłeś że ja tak sądze.
Jestem oczywiście ZA i to nie chodzi o to że ja bym wtedy grał, tylko byłaby wtedy jakaś różnorodność a nie ciągle shotgun lub mp5.
Mi sie wydaje ze jak zrobia spowrotem te bronie to zombi szans nie bedzie mialo juz wogole ... chyba zeby powiekszyc zycia zombim i dodac klasy na wszystkich mapkach ...
Jestem na NIE, po co ci te bronie? Żeby latać z nimi?
A po co się ma bronie?
Trawnik napisał/a:
A m4 i ak jest gorsze od pompy czy też auto pompy.
Ogólnie jest dobrze, trochę nudno ale dobrze!
No to i tak możesz sobie latać z shotem jak by były inne bronie, ale jak sam słusznie zauważyłeś jest troche nudno...
Nie chodzi o to, że jakaś broń jest lepsza czy gorsza, ja sam nie uważam żeby ak było lepsze od auto pompy na zombie, tylko poprostu tak możesz sobie pograć z różnymi brońmi a nie ciągle to samo...
Ale wy marudzicie :D Po to są bronie na mapach aby je zdobywać .... Gdyby połowa serwera miała M4 lub AK to zombie by nie mało ŻADNYCH szans ! Jak byście naprawdę chcieli innych broni (awp , ak , m4 ) to trzeba było by zwiększyć hp zombie , a wraz z tym małe szanse np. 3 ostatnich ludzi ! Co do głosu to ja się wstrzymam !
Ale wy marudzicie :D Po to są bronie na mapach aby je zdobywać .... Gdyby połowa serwera miała M4 lub AK to zombie by nie mało ŻADNYCH szans ! Jak byście naprawdę chcieli innych broni (awp , ak , m4 ) to trzeba było by zwiększyć hp zombie , a wraz z tym małe szanse np. 3 ostatnich ludzi ! Co do głosu to ja się wstrzymam !
Mike pisałem że by się zwiekszyło hp a co do broni na mapach to troche glupio to wygląda no ale cóż jak są na mapach to powinny się i znaleźć w wyborze
Mike pisałem że by się zwiekszyło hp a co do broni na mapach to troche glupio to wygląda no ale cóż jak są na mapach to powinny się i znaleźć w wyborze
Skoro sa pochowane na mapach tzn. ze sa unikatowe/specjalne. Powiedz mi jakie mialyby one zastosowanie gdyby rowniez byly dodane do menu broni?
Poza tym watpie, ze komus bedzie sie chcial ponownie bawic w balansacje sil pomiedzy zombie i ludzmi. Tak dobralismy z grzmotkiem zasob broni, ich odrzut, hp zombie aby sily byly mniejwiecej rowne. Nic wiecej bym nie zmienial.
Co do tych osob, ktorym sie znudzilo i odeszly. No coz mowi sie trudno... Znajda sie inni na ich miejsce.
Co do tych osob, ktorym sie znudzilo i odeszly. No coz mowi sie trudno... Znajda sie inni na ich miejsce.
Ale jest coraz mniej osob na serwie a jak byly wszystkie bronie to zazwyczaj czekało się z 10 min by wejść na serwa ale róbcie jak chcecie ja tylko dałem pomysł może dacie na testa jak bedzie wiecej osob na serwie to zostawicie a jak będą narzekać to sie wywali.
ale najpierw poczekajmy na opinnie Avro i Cybucha
Ostatnio zmieniony przez nopsien 2009-05-13, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum