W związku ze średnią aktywnością graczy na serwerze HS powstał pewien pomysł.
Na serwer gracze wchodzą zazwyczaj jak jest dużo osób. Jest plugin, który generuje na serwerze boty, które nie grają, tylko siedzą na Spec, jeżeli wchodzi jeden gracz na serwer, jeden bot ucieka. Nawet jeżeli na serwerze będzie grało 8 osób to osoby szukające serwera do gry będą widziały, że jest tych osób np 18.
Hmm, boty na expert? Juz widzę bluzgi o "aima i wh" (które mają).
Nie no dobry pomysł.
Coś takiego widziałem na kilku serwerach, i nie było źle. Fakt - jakoś głupio gra się z botem. Nie pogadasz z nim, nie popiszesz - to jest tak zwany brak akceptacji społecznej. ^^
Tak.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-06-19, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
ja tylko raz widzialem boty jak typ testowal ale to troche inna histiora... jednakowoz nie widzialem tego tak dokladnie i chcialbym to zobaczyc ^^ jestem za
Widze, ze czytanie ze zrozumieniem u 3/4 ludzi kula..
Ja osobiscie nei lubie tego pluginu, widzialem go na wielu serwerach i tylko drazni - niby serwer full a tak naprawde graja 3 osoby i tylko cos moze czlowieka strzelic.
no masz racje wlasnie widze ze u Ciebie kuleje
#cyb
nie on jest w 1/4 graczy którzy zrozumieli to chyba ty nie zrozumiałes jego wypowiedzi
zrozumialem owszem, ale on zarzuca mi iz ja nie zrozumialem
nie przecze ze on nie zrozumial
powiedzialem to z przekasem^^
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum