Nr Użytkownika: 1861 Wiek: 22 Dołączył: 16 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 21 Skąd: Giżycko
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-25, 19:30 Borsuk6699 | Admin [FFA2][BF2]
Cześć mam na imię : Karol
Pochodzę z : Giżycka
Mieszkam aktualnie w : Giżycku
Urodziłem się : 27.11.1989
Czyli mam lat : 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ponad rok czasu
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : uważam że bardzo potrzeba adminow na tym serwie bo odczuwam tam samowolke graczy :D
Byłem już adminem na serverach :klanowy
Poświęcam dziennie grze : do 4-6 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : czesto gram na serwerach fps a teraz w szczególności na [FFA2][BF2]
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem miłym i kulturalnym graczem który pomaga innym jak potrzebują pomocy
Dla innych graczy jestem : Miły i sympatyczny , ale o to trzeba ich zapytać :D
Duży + , uważam że nadawał by sie odpowiednie na admina . Gra bardzo czesto i spedza dużo czasu na serwie . Co do wczesniejszych wypowiedzi niezgodze sie że wpadł po adma , Borsuk gra na innych serwach ale tam nie trzeba admina bo jest ich dużo a tu na serwie przydał by sie kolejny . Dlatego powinien zostac adminem ! :D:D :)
Jestem na NIE powod ?
Nie widzialem ciebie nigdy ale za to byles czestym graczena na GG + DM. Pierwszy raz widzialem ciebie przedwczoraj Niestety musial serwer pasc zebys nas odwiedzil.
Zerowa aktywnosc w zycie forum.
Pograj troche i jak zrobisz 30 h to wroc z zapytaniem moze bedzie inny odzew.
Niech sie wypowiedza inni mamy demokracje.
po wypowiedzi MoMo, po własnym doświadczeniu: nie raz wchodzę na serwer za każdym razem pod innym nickiem i jeszcze ani razu Cię nie widziałem, jestem na NIE. Ogarnij aktywność na forum, pograj więcej i wróć.
Co ty jaja se robisz ?? Wpadam na serwer gosciu przeklina jak najety do tego chwali sie ze ludziom konta resetuje i sadzi sie na moje,mowiac ze haslo nic nieda niedlugo znow bede szeregowym<jego slowa>... NIE i nie dawajcie temu typowi adma a perma za kasowanie czyiś postaci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum