Post numer: #1Wysłany: 2010-03-21, 22:35 Bluznierca |Admin
Cześć mam na imię :Adrian
Pochodzę z :Bydgoszcz
Mieszkam aktualnie w :Bamberg (Niemcy)
Urodziłem się :08.01.1994
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :około 2 lat
Gram na (steam/nosteam) :Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Wkurzają mnie botki które nie znają za sat serwera Zm i według mnie nie potrafią grać. Bo co to za zabawa jak zombi stoi przy kimś i nic mu nie robi ? A na Serwerze prawie adminów nie ma :(
Byłem już adminem na serwerach : 3 Razy miałem testa na ZM i na Husarii miałem admina.
Poświęcam dziennie grze : około 3-4 godziny
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Jestem dosyć często na serwerze, jestem uczciwy co do kar i nie popuszczę nikomu.
O sobie mogę powiedzieć, że :Ogarniam Zm i znam zasady na Zombi.
Dla innych graczy jestem :Taki sam jak oni dla mnie.
Link do gametrackera:http://www.gametracker.com/server/213.25.113.250:27017/player/Bluznierca/
Steam ID:WIELKIJOLBDG
Posiadasz rodzeństwo?:Tak brata ma 10 lat niektórzy go znają gra w cs.
Skan dowodu/legitymacji/paszportu lub innego dowodu tożsamości potwierdzającego nasz wiek:
Mam nadzieję że jestem dobrym przykładem na Admina.
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
Ostatnio zmieniony przez Bluźnierca 2010-03-21, 22:38, w całości zmieniany 2 razy
"Pochodzę z :Bydgoszcz"
"Gram na (steam/nosteam) :Steam"
"Poświęcam dziennie grze : około 3-4 godziny"
"O sobie mogę powiedzieć, że :Ogarniam Zm i znam zasady na Zombi."
-
"Byłem już adminem na serwerach : 3 Razy miałem testa na ZM i na Husarii miałem admina."
Minus niestety jak dla mnie bardzo ważny, 3 razy miałeś tą szansę, ale zawsze nie przechodziłeś testów poprzez brak kultury na serwerze. Zmieniło się coś? Bo po nicku widzę, że nie.
Cóż ja jednak jestem za szansą dla tego pana, test pod dużym nadzorem, tylko tej szansy nie zmarnuj.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-03-21, 23:31, w całości zmieniany 4 razy
Nr Użytkownika: 1850 Wiek: 16 Dołączył: 16 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 344 Skąd: Osie
Post numer: #5Wysłany: 2010-03-22, 08:24 Re: Bluznierca |Admin
Bluźnierca napisał/a:
Byłem już adminem na serwerach : 3 Razy miałem testa na ZM
Jakoś to mnie nie przekonuje :/ No niby siedzisz często na zm ale 3 razy nie przeszedłeś... Uważam tak jak Dante test pod ścisłym nadzorem... I nie zmarnuj tego bo następnej szansy może nie być...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum