Nr Użytkownika: 2588 Dołączył: 26 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 33 Skąd: Z Oceanu Szarych Bloków
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-08, 17:37 Biceps :D
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Łęcznej
Mieszkam aktualnie w : Łęcznej
Urodziłem się : 1991
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : od niepamiętnych czasów ;] nie jestem w stanie okreslić jaki to czas w latach/miesiącach/dniach ;] zaczęło się od 1.5
Gram na (steam/nosteam) : only steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chciałbym pilnować porządku na serwie o który coraz częściej trudno
Byłem już adminem na serverach : sieci serwerów grudziądz oraz na swojej sieci serwerów która aktualnie nie istnieje
Poświęcam dziennie grze : raczej sporo lecz wiadomka że czasem są ważniejsze sprawy
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem doświadczonym osobnikiem ;p
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem w porządku, ale wiadomo że każdy miewa chwile słabości ;]
Dla innych graczy jestem : przeważnie miły ;] ale wiadomo że są ludzie dla których nie da się być miłym wtedy staram się je tolerować ;p przynajmniej ;p
+ coś od siebie
Pozdrawiam Mame! Tate! Siostre! oraz Graczy FPSproject ;p
Pozdro! z poważaniem... Biceps :D !
ps. poprzedni temat usunąłem ponieważ go sknociłem trochę ;p i'm soryy!
____________________ W p****u ulicznych przygód w poszukiwaniu wygód, Gdzie w tajnych samochodach śmiga nie jeden przygłup, Gdzie spryt i charakterność to nieodłączny atrybut, Historie prosto z chodnika co mają dwa zakończenia, Jesteś zarobiony albo idziesz do więzienia, Dużo farta pozdrowienia dla osób nam bliskich, ZA LUDZI Z CHARAKTEREM JUŻ POLANE KIELISZKI ! Piona!
Na nie wielokrotnie banowałem cie za brak kultury , obrazasz i jeszcze mówisz że mi odbija bo cie za to banuje
Wyzywasz mnie na innych serwach za bany
Jeszcze raz zaczniesz kogoś obrażac to naprwade wtedy dostaneisz bana Dłuzszego niż1 dzień
//edit
Ostrzegałem go z 5 razy przy każdym banie i nic jeżeli nie słucha to co zostaje.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-06-08, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Na nie wielokrotnie banowałem cie za brak kultury , obrazasz i jeszcze mówisz że mi odbija bo cie za to banuje
Jeszcze raz zaczniesz kogoś obrażac to naprwade wtedy dostaneisz bana Dłuzszego niż1 dzień
Chmielu jak zwykle za bardzo wrazliwy jestes na tym punkcie (zwłaszcza ze sam czesto słyszałem ze kultóra nie grzeszyłes )
a po za tym ja niemam zielonego pojecia dlaczego wy tak patrzycie na te posty
obstawiam ze jakies 70-80% @ jak składało podanie o admina to niemieli zaduzo tych postów (w każdym bądz razie ja nie miałem )
ale jakos w miare niedługim czasie nabiłem jakies 80-100 postów ( i wcale nie spamowałem )
dlatego własnie bede skłonny dac TAK
głos oddałem na TAK... powod? brakuje adminow na serverze i myśle że Biceps jezeli rzeczywiscie dostał by adma to by się ogarnął, i zaczął zachowywać kulturalniej. Fakt że miał już admina na innych serverach, oraz ze gra juz troche w te gre to kolejny PLUS, oczywiscie nie ma zadnego potwierdzenia ze to prawda , ale sadzac po jego grze, skillu, nie kłamie.
No ale jak zawsze jest ale... zauważyłem że za czesto wykrywasz czity, czesto u graczy ktorzy poprostu potrafia grać. No ale od tego jest opcja screenshot.
I mam jeszcze jedną prosbe do adminow. Prosze was niech głownym kryterium nie jest czas spedzony na forum, ale czas spedzony na serverze, oraz znajomosc gry. I nie mowcie mi ze kazdy z obecnych adminow dostał admina za ilosc postow... bo ta poprostu rosła wraz z przyznaniem wam adma. Rzeczą jasną jest ze posiadanie admina wiąże sie z zaglądaniem na forum i wypowiadaniem sie w tematach zwiazanych z danym serverem.
Pozdrawiam!
da$o^+ aka dest!ny
____________________ .:: One Shot One KiLL nO FarT Just sKiLL ::..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum