Post numer: #1Wysłany: 2009-07-20, 16:33 BetBoy^^One$Ki][_,][_, || Admin BF2
Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę z : Śląska
Mieszkam aktualnie w : Rybniku
Urodziłem się : 1988
Czyli mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : dobre 3 lata o ile nie dłużej
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem bo : na serverach nonsteamowych jest sporo cziterów psującym zabawę nam graczą i wypadałoby z nimi coś zrobić
Byłem już adminem na serverach : nie zdarzyło mi się
Poświęcam dziennie grze : jak mam wolne to około 4-5h, jak pracuję to tak godzinka dziennie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem przekonany, że moja osoba pozwoli utrzymać pożądek na servie
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem dość skrupulatny w tym co robię
Dla innych graczy jestem : BetBoy, poprostu
+ nie udzielam się na forum - to fakt, ale to nie znaczy automatycznie że się nie nadaje. Poprostu wolę zagrać szpila w CSa niż siedziec na forum. Jeżeli bycie adminem wiązałoby się ze zwiększoną aktywnościa na forum, to napewno bym tutaj się bardziej udzielał.
Tak pozatym to gram głównie na BF2, ewentualnie FFA i jestem przekonany, ze osoby grające tam dość często mnie kojarzą. Keep it real. pozdro
EDIT:
Chciałbym tylko dodać, ze ostrzeżenie dostałem za przekleństwo w ShoutBoxie, ponieważ zawsze jak jest cziter na servie to daje znac adminom wlasnie w SB. Widocznie wtedy, żaden admin się nie zgłaszał i poprostu trochę mnie poniosło - w końcu jesteśmy tylko ludźmi. pozdro
Ostatnio zmieniony przez BetBoy 2009-07-20, 16:36, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum