Nr Użytkownika: 3268 Wiek: 22 Dołączył: 26 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 13 Skąd: Warszawa okolice
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-07, 23:48 barTush' u władzy....
Nick Admina : barTush'
Data incydentu : 2009-08-07
Gdzie to się wydarzyło ? : FFA
Opis sytuacji : gosc dostal Admina i musial sie wykazac o.O na serwie bylo w tym czasie 4 adminow wiec mogl zapytac innych jezeli cos u mnie widzial dlatego wlasnie nie chce mlodych adminow w skladzie ;)
Dowody (screen albo film) :
dostalem ssy sa w temacie unbana
http://fpscs.net/topics43...t8295.htm#55829
Pozdrawiam
A Shot In The Dark
Edit: poly tu chodzi o to zeby Bartush wyjasnil co takiego w ss widac za co ban sie nalezy ;p ban bez ss moge skarzyc a ban z ss jak wybiegam z respa co znacza ;> tyle co nic wiec tlumacz sie bartus :D
____________________ A Shot In The Dark [ArCor'Team]
FPSproject.com [FFA] 193.33.176.100:27015
Kto mi znajdze login sterego konta na forum :E
Ostatnio zmieniony przez Cyran [ArCor'Team] 2009-08-08, 00:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie do konca rozumiem tą skarge ... :) Cyran wiem ze grasz czysto ... ale wiedziec , a "wiedziec" to co innego. Bartush zrobil SSy ale za to ze je zrobil nie mozna go karac ... ja sam playera nagrywalem jak gral pod fejkiem :D;p tyle ze bana nie dawalem bo wydawalo sie czysto :D - wydawalo sie :P ;););)
nie bylo to "raczej" :) nic zlosliwego wiec ja uwazam temat za zamkniety ;)
chociaz niech bartush sam sie wypowie i zamknie temat :)
peace !!
____________________ There is no fate , but what we make !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum