Post numer: #1Wysłany: 2009-01-21, 19:04 barTush | Admin
Cześć mam na imię : Bartek
Nick na serw: barTush, jakiś czas temu: KomaR (Fayrant wołał Mucha :D)
Pochodzę z : Świnoujścia
Mieszkam aktualnie w : Świnoujściu
Urodziłem się : 29.09.1993
Czyli mam lat : 15 (rocznikowo 16 :))
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : Steam i No-Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Fayrant napisał, że na serwie nie potrzeba tak bardzo adma.. Zgodzę się z tym, ale jeden się przyda, nawet jesli chodzi o głupią zmianę mapy po bugu serwa...
Byłem już adminem na serverach : Tylko swoich, prywatnych
Poświęcam dziennie grze : 3-5 godzin, w weekendy i dni wolne więcej
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Na serwie gram często, grałem jeszcze na starym TAU pod nickiem Skora, tak więc serwer, ogólnie serwery znam dobrze ;)
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem miły, sympatyczny, ogarnięty. Nie postępuje pochopnie
Dla innych graczy jestem : pomocny, miły, nie rzucam wyzwiskami tu i tam :)
Tak, wiem, że 3 ostatnie punkty niezbyt są rozwinięte, ale nie umiem mówić o sobie, według wyznaczonych punktów. Pytajcie się o co chcecie to powiem. Na forum nie wpadłem tylko po @, odwiedzam je regularnie, ale się nie loguje, taka prawda :) W sprawach forum również mogę pomóc, ponieważ moderuje duże forum (nazwy nie podam, bo będzie że reklama, jak coś taki sam nick jak tutaj). Nie przekreślajcie odrazu, bo mam mało postów, mi nie chodzi o to, by być admem na siłe. Jeśli nie to nie, spróbuje innym razem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum