Post numer: #1Wysłany: 2009-03-26, 19:25 Bartush | Admin HS
Cześć mam na imię : Bartek (Skórek)
Pochodzę z : Świnoujścia
Mieszkam aktualnie w : Świnoujściu
Urodziłem się : 29.09.1993
Czyli mam lat : 15 (rocznikowo 16)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 rok, może więcej troszkę
Gram na (steam/nosteam) : Steam i nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : TP jest narazie nieaktywne, a ja nie mam gdzie banować. Tęsknię za tym :)
Byłem już adminem na serverach : FPSproject KZ i TP
Poświęcam dziennie grze : 3-4 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : myślę, że sprawdzałem się jako @ tych serwerów. Gdy powróci TP, a ja nie będę się sprawdzał w każdej chwili można mnie odwołać :)
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem ogranięty, może nie skillor, ale jakieś farty zawsze wejdą. Polubiłem HS i mam ochotę tam grać.
Dla innych graczy jestem : niech sami powiedzą. Myślę, że miły i kultularny, ale czasem mogą puścić mi nerwy gdy słyszę dzieci na serwerzy krzyczące, że Gość ma czity.
+
Jak pisałem wcześniej tak i teraz. Nieumiem pisać o sobie, lecz to od Was zależy ocena. AMX ogarniam, myślę, że nie narzucam się @ na HS? :) I sorki za tą kosę wczoraj na indii, ale byliśmy sami na górze dAb :)
P.S Oczywiście będę przestrzegał punktu regulaminu: "Nie zabijać Natalki" :D
@rikku
Gdzie jestem @ na GGDM?! Nie korzystam z @ mojego brata... Tylko wtedy, kiedy piszą mi na GG, że czit jest, a brat w pracy...
Ostatnio zmieniony przez Bartush 2009-03-26, 20:34, w całości zmieniany 4 razy
No ok, ale czy nie wystarczy ci nieudolna zabawa adminem na GGDM? Widzac jak tam nieogarniales, naprawde sie zastanawiam dlaczego masz admina o_O Moze dAb cie poduczy na hsie...
troche juz bedzie admow na hs'ie no ale skoro pierw usuneli kz potem tp to ty masz chlopie farta ale mojego HS'ika nie moga ! ;D ale moge dac ci tak tylko wchodz czesciej na serwek :p
Bartush napisał/a:
P.S Oczywiście będę przestrzegał punktu regulaminu: "Nie zabijać Natalki" :D
a co do tego to tez przestrzegam i to nawet za dobrze bo mnie czasem zbije xd
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2009-03-26, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum