Post numer: #1Wysłany: 2010-04-14, 22:04 Bardziej 4Fun xD
Można by zrobić coś takiego:
1. Wgrać GUN XP i Usunąć wybieranie normalnych broni.
2. Dodać LM czyli LaserMine (z Broniami tymi Pierwszymi nie było by szans, Każdy by miał 2 na rundę)
3. Zwiększyć HP Zombi
No trochę nudne się już zrobiło ile można bić i bić te zombi.
Myślę że z tym będzie więcej zabawy.
Co wy na to??
Może macie jakieś swoje pomysły zmiany??
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
Nie rozumiem cię :D
Przecież jak nie będzie plejerów, to co z tych zmian?Sama zmiana nic nie da bo ludzie nie znają AJ PI serwera .
// a zresztą rób co chcesz, ja podaję tylko sensowny argument, a więc nie cche już udupiać twojego pomysłu :>
Ali
aha, doceniam twoją chęć do rozruszania serwa
:]
W trące swój głos w tej sprawie. Po pierwsze na zombie nie ma "przelotnych graczy" siedzą tam najczęściej starzy wyjadacze że się tak wyrażę. Po drugie tak jak Ali wspomniał mało osób ma ip serwera przez co nie ma graczy. Po trzecie biohazard ma graczy którzy ten mod lubią (np. czasy kampno, lub pod koniec 4game). Po czwarte serwera nie rozruszasz zmianą/wgrywaniem dodatkowych pluginów, ponieważ gracze lubią stabilność serwera xD. Po piąte sie tak rozpisałem że to prawie rozprawka. Po szóste dziękuje :] Jestem na nie
Szczerze mówiąc nie rozumiem was... Jak mają być gracze skoro nic ciekawego na serwerze nie ma.
Np. Wbija koleś pierwszy raz na FPS zombie i widzi, że ani ludzi ani nic ciekawego tam nie ma, to wychodzi.
A gdyby był ciekawy serwer to by podał dalej te ip.
A co do tematu, można spróbować. Żadnej straty nie będzie skoro i tak mało ludzi gra.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum