willu trochę za mądry jesteś myślisz że masz admina to wszystko ci wolno ?
jestem pewny że to nie pierwszy raz .. (takie bonowanie za nic)..
wiec nie placz ? łaskę mi robisz że mnie odbanowales czy jaki chuj ?
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
Demko mam Ale... Za mało Akcji By dać ci bana.. ^^.
Wieć Nie płacz.
zadne nie placz, tylko wez sie czlowieku ogranij... dales bana, odbanowales, i jeszcze sam piszesz ze za malo akcji na bana. dobrze sie czujesz ? jak zobaczyles ze to LoCk to juz panika? wez, prosze, litosci...
albo ma haxa i ban, albo nie ma... jak nie jestes pewien rzuc na forum i zapytaj, chociazby na VIP. wstyd? to do widzenia z adminowaniem, ok?
Demko mam Ale... Za mało Akcji By dać ci bana.. ^^.
o MAX hahaha za malo zeby dac mu bana to co sam sie zbanował heheh nie no troche sie ty popelinka mala robi i ostrzegalem ze tak bedzie z nowymi adminami ze beda grac na kozaku i banowac za free i kickowiac nie no max!!! Oj oj oj Trzeba zrobic porzadek!!!
Ban za czity na 30 minut? jesteś extra^^ brawooo willu
willu napisał/a:
Wzucanie demka tutaj mija sie z celem...
Wrzucanie demka tutaj nie mija się z celem, gdyż uzyskasz opinie bardziej doświadczonych @ co pozwoli Ci ocenić czy ktoś ma czity czy nie, a następnie w razie potrzeby zbanować jeżeli jest to stały bywalec TAU.
willu napisał/a:
Naszczęście To nie ty decydujesz Kto jest Adminem ;]... Wykazałeś się jak składałem podanie.. A teraz Skoncz
Ledwo dostałeś @ i już kozaczysz i się unosisz? porażka i na dodatek ta arogancja.
NIE NADAJESZ SIE NA ADMA
Dziękuję.
P.S Naucz się kultury. Wyskakujesz z mordą do ludzi, którzy zajmują sie tym o wiele dłużej tym niż Ty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum