Udowodnie, Ci to za pomoca prostych dzialan i liczb, ze nie byles wstanie wbic 6lvli zaczynajac od 52 bijac do 58 w 10.5h
|DT|Mr.D3NoX
Score: 516
Time Played: 10.53 hr
score/min 0.82
Aby nabic 1% 55lvla potrzeba 4 killow. Tak wiec aby wbic z 55lvla na 56 potrzeba 400score. I tu pojawia sie juz pierwsza sprzecznosc. Bo to nie wiele wiecej niz ty posiadasz, a to przeciez tylko 1 lvl, i jak wiemy wraz ze wzrostem lvla rosnie rowniez poprzeczka i trzeba bic wiecej.
Mapa trwa 20min. Tak wiec wciagu godziny grane sa 3mapy. Natomiast wciagu 10.5h Grane jest okolo 32map. Przyjmijmy, ze srednio 1 runda trwa 1.5min. To daje nam okolo 13rund Wciagu mapy. W tym czasie jestes wstanie podlozyc/rozbroic okolo 7bomb. 7*32 daje nam 224bomby. Jedna bomba daje 50 expa. Nie wiem jaki przelicznik jest za zabicie kogos, ale zalozmy, ze za rozbrojenie/podlozenie paki jest 2x wiecej (bo watpie aby bylo wiecej) Czyli wychodzi na to, ze dwie podlozone paki daja nam 1% lvla bo 4/2=2. czyli 112%(dzieki maxi) Bylbys wstanie najwiecej uzyskac za paki i jakies jeszcze raz tyle za same zabicia przeciwnika, a to daje nam 2.5lvla. I powiedz mi teraz gdzie tu to 2.5lvla do calych 6, ktore jak twierdzisz "wbiles"
Niech ktos potwierdzi obliczenia. Oczywiscie wszystko zaokraglane na korzysc poszkodowanego.
#Dol
Gametracker nie liczy score, ktore zdobywa sie z wysadzenia paki czy jej rozbrojenia. Dlatego potrzebne byly te dodatkowe obliczenia na pake ;p
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-12-01, 23:07, w całości zmieniany 2 razy
Jak dla mnie to sie nie pomylilesgdyby nie to ze 224:2=112 a nie 114 xD i oczywiscie kolega kopiowal bo jest niemozliwe nabic nawet te 5 leveli w taki czas majac tyle fragow bo pak to podlozyl z 1/4 tego pewnie xD
ps pozwolilem sobie poprawic bledy w poscie denoxa bo az wstyd :)
jak mi nie wiezycie to sie spytajce takego GOscia DJ BANGO on gral zemno caly czas prawie :) jak ja mialem 1level to juz go poznalem albo Ziela Pro'Boszcz "_" spytajcie sie
potwierdzą ze grales sam na serwie i strzelales sobie w glowe i w ten sposob nabiles tyle exp?
i zainstaluj sobie firefoxa i bledy poprawiaj bo walisz ich tyle ze glowa boli... mniej cs'a wiecej nauki
popieram. Grałeś sam i paki podkładałeś ?? bez sensu, jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Moim zdaniem niech ten co go zbanował zdecyduje czy należy się unban.
Tak jak powiedzialem nie interesuja, mnie zdania innych. Za to fakty i dowody owszem... Moje obliczenia sa niemal, ze perfekcyjne. A to, ze sam podkladales pake to prawie to samo. Bo zeby dobiec, podlozyc, a nastepnie odczekac 40sekund to rowniez zlatuje prawie to 1.5 minuty. Trzeba wziasc jeszcze pod uwage to, ze na serwerze nie sa grane tylko mapy de_, a jak wiemy za hosty expa sie nie dostaje. Tyle odemnie Dziekujemy juz panu.
Poza tym troszke kulturki nastepnym razem jak cos piszesz, bo twoimi kolegami z podwroka nie jestesmy.
P.S Kup sobie slownik ortograficzny.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-12-02, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum