czlowieku 3 raz dostaje tu bana za nic, za kazdym razem wrzucalem te ss-y a teraz po prostu ich nie ma, napewno mozna sprawdzic w logach czy je robiles, i tak jak mowilem poprzednio zawsze jak dostawalem bana to pisalo wrzuc ss na forum teraz tego nie bylo,
Ostatnio zmieniony przez Z!0M 2009-10-12, 10:55, w całości zmieniany 1 raz
to nie mozna sprawdzic czy robil mi ss-y?? bo ja ich na kompie nie mam, bylem juz tu dwa razy bezpodstawnie banowany i teraz znowu zostalem zbanowany za nic i czekam tydzien na unbana
powiem tak po pierwsze nie klamie i nie mam screenow
po drugie dostalem tu trzeci raz bana za **Cenzura** wie co
po trzecie admini na gg to chyba **Cenzura** sa z odzysku (o innych nie mowie bo nie gram tu na innych serwach)
po czwarte gratulacje dla headadmina za wybor pajacow na adminow na gg modzie ktorym nawet sie nie chce dupy ruszyc na speca popatrzec jak ktos gra tylko jak sie ich zabije to screen i ban bo **Cenzura** go sie zabilo zalosne
oczywiscie wiem ze dostane warny czy co wy tam macie, zaraz zacznie sie obrona adminow itp i oczywiscie wyjdzie na to ze majac 21 lat zostane okrzykniety gnojem bez pojecia o grze ale dla to wy jestescie zalosni
ode mnie +2 do warnow za kulture
grzeczniej prosze i juz sie nie unos
skoro h@ mowil ze screny byly robione to byly bo ma to w logach
wroc jak je znajdzie i wtedy zaloz sensowny temat
ten temat zamykam
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum