Post numer: #1Wysłany: 2009-07-10, 11:02 Ban na wszystkich? LOL
witam doslownie minute temu niejaki 'HotDog' zbanowal wszystkich na serwie a wczesniej mowil ze wlamal sie na ftp, w czasie gry byl admin Slums ktory tez dostal bana, wiec teraz nikt se nie zagra ;(
On dał bana na IP, ponieważ ja tez go dostałem zmieniłem IP i normalnie mogę teraz grać, ale przed chwilą znowu ten sam kolo dał bana wszystkim nas serwie :/
pitermaster myslisz ze jak z edytowales posta go skasowales? :D mylisz sie, my wciaz widzimy co napisales :D, raczej jego rodzice beda miec przesrane bo on ma 11lat? =/
///prd
W nicku ma 95 wiec ma chyba 14 lat nie? :D
Po ty jak dostal bana za "free" w ataku wscieklosci wyrwal sobie jedyny wlos ktory wyrosl mu na jajkach, jednak wtedy nie zdawal sobie sprawy z tego co zrobil teraz zaluje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum