Post numer: #1Wysłany: 2008-11-21, 19:04 Bado | admin
Cześć mam na imię: Bartek
Pochodzę z: Tychów
Mieszkam aktualnie w: Tychach
Urodziłem się: 26.06.1987
Czyli mam lat: 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni): Straciłem rachubę...
Gram na (steam/nosteam): nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo: możliwe, że większość "starych wyjadaczy" pamięta mnie z FFA następnie 4FUN, ale nie o tym chciałem napisać. Od jakiegoś czasu (właśnie z jego braku) zadomowiłem się na GGDM. Odczucia? Ogólna irytacja. W więszości przypadków, wchodząc do gry, dostaję nożem z nikąd. No ale nie ma się co dziwić, kiedy banda placków biega sobie swobodnie po mapie z pakietem promocyjnym w postaci SH oraz pokrewnych. Kiedy po pierwszym takim przypadku, z ciekawości zerknąłem na forum zobaczyć ilu jest adminów, zaciekawiło mnie, że widziałem tylko raz "Gudhę" o reszcie nie wspominając. Jako, że zawsze grałem czysto i tego samego oczekuję od współgraczy, przedstawiam niniejsze podanie, aby móc wyrzucać nieporządanych głownie podczas mojej obecności
Byłem już adminem na serverach: nie byłem
Poświęcam dziennie grze: zależnie od chęci, wolnego czasu, nastroju
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: Ogólnie jak już napisałem, złożyłem podanie w wyniku frustracji. Uważam, że co ma być to będzie. Jeśli spotkam się z odmową, nic się nie stanie. Mogę jedynie powiedzieć, że chce pomóc w "usuwaniu nieczystości" na serwerze.
O sobie mogę powiedzieć, że: Kulturalny, pomocny innnym
Dla innych graczy jestem: Nie mnie oceniać :)
Ostatnio zmieniony przez Bado 2008-11-21, 19:08, w całości zmieniany 3 razy
Ja na tak :) Nie podpadl jeszcze... :) I wiek oczywisce :)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum