Plik do którego odnosi się powyższa informacja usunąłem, robiąc przedtem jego kopię zapasową. Mimo ściągnięcia tego pliku z servera podczas wchodzenia do gry, błąd nadal wyskakuje.
Niedługo sprawdzę czy na kolejnej mapce występuje to samo.
Ostatnio zmieniony przez Javox 2009-03-22, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Usunąłem tylko to do którego się odnosi adres, ale sprawdziłem i w cstrike_polish taki plik nie występuje (cały folder player jest pusty).
Spróbuje jeszcze raz sciągnąć ten plik, może się uda.
Jeszcze jedno, co może być ważne. Pliki mam od innego gracza, a część wizualna (takie jak tapeta na wejście i kilka innych drobnych różnic) jest nieźle podmieniona. Możliwe że jakaś nowo wprowadzona blokada umożliwia posiadanie innych plików niż podstawowe.
Edit 2:
Plik leet.mdl pobrany z cstrike wkleiłem również do cstrike_polish (mimo że w tym drugim nie istnieje). Albo zmiana mapy, albo powyższe działanie pomogło, więc temat można zamknąć.
Ostatnio zmieniony przez Javox 2009-03-22, 10:18, w całości zmieniany 4 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum