Post numer: #1Wysłany: 2010-03-23, 16:04 axcel | Admin [FFA][BF2]
Cześć mam na imię : Maciek
Pochodzę z : Białej Podlaskiej
Mieszkam aktualnie w : Warszawie
Urodziłem się : 10.01.1990 r.
Czyli mam lat : 20
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : trudno powiedzieć ale długo
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem bo : ostatnio często gram na tym serwerze i średnio mi się podoba atmosfera tam panująca co generalnie spowodowane jest ciągłym piskiem dziecięcych głosów w słuchawkach oraz ciągłymi przekleństwami. Serwery pozostały dalej na obu platformach, co powoduję, że zdarzają się cheaty. @ nie zawsze są, więc moje podanie ma na celu zwiększyć prawdopodobieństwo, że jednak ktoś zareaguję.
Byłem już adminem na serverach : FPS
Poświęcam dziennie grze : kłamać nie będę i wymyślać kosmicznych liczb, ostatnio gram około 2 h dziennie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jak dotychczas spełniałem dobrze swoją rolę.
O sobie mogę powiedzieć, że : sprawiedliwy
Dla innych graczy jestem : nie wiem?
Link do gametrackera: gametracker
Steam ID: STEAM_0:1:15093982
Posiadasz rodzeństwo?: fuer'yon i młodszy brat ale nie gra
Skan dowodu/legitymacji/paszportu lub innego dowodu tożsamości potwierdzającego nasz wiek:
Jestem studentem, więc mam sporo wolnego czasu, który mogę poświęcić na grę ale od razu mówię, że nie będę grał 24/7 i będą zdarzały się okresy (np sesja) gdzie moja aktywność będzie dużo mniejsza.
Jestem pierwsza ;] i jak najbardziej ZA dodaniem axcela do grupy adminów :)
Spełnia wszystkie wymagania dotyczące rekrutacji + dobrze gra :)
Jest sprawiedliwy (nie raz słyszałam jak zwraca słusznie uwagę niektórym graczom) sympatyczny (dużo osób go lubi) i pomocny (pomaga mi zawsze jak mam jakiś problem z CS)
TAK , przede wszystkim ogarnięty ,a takich adminów potrzeba. Co to jego kultury i uczenia innych to złej kultury nigdy nie widziałem ,a ostatnio często z nim gram, jeżeli chodzi o uczenie innych to przeważnie tak jest z "kotami" ale ja nie widzę powodu czemu przez to nie miał by mieć admina no cóż to innych zdanie ja się wypowiedziałem. Dziękuję.
hmm Axcel.. Maciej... hmm czemu swoje piękne zdjęcie zamazałeś?! pewnie dowód podrabiany, mówią, że teraz można wszystko no niby i na forum trochę jest, niby admina też kiedyś miał ale czy ja pamiętam czy tak dobrze się sprawował? I jeszcze ja go bije ;o kiepsko kiepsko no ale szantażu użył na mnie i muszę już dać na te tak.. no masz grubasie i się ciesz ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum