Post numer: #1Wysłany: 2009-12-29, 17:05 awp_bezkampie
Witam chciałbym zaoferować usunięcie mapki awp_bekampie. Wszyscy co grają na serverze BF2 wiedzią że nie ma się tam gdzie schować. nie którzy bugują przy ochronie początkowej przy każdej rundzie.
____________________ nowy nick: a moze frytki do tego?
Homer nabijasz tylko tam fragi wiec chcesz.... ale zwroc uwage ile osob wychodzi gdy jest ta mapa lub ile na spekcie siedzi.
lepiej ja usunac niz co chwile tracic osoby na serverze i lamic bo interpowcy [przypominam wymuszany 0.1....] wala same glowy i teleportuja sie...
USUNĄĆ :)
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
A ja jestem za zostawieniem. Już nie raz grałem na full serwerze na tej mapie. " Bo ludzie wychodzą...". Wy wychodzicie, bo wam nie idzie. I was zabijają po zniknięciu tarczy.
Bugują Ci, którzy nie umieją zabić normalnie na górze, więc schodzą na dól, żeby powiększyć swoje szanse, tymczasem rzadko osoba na dole wygrywa. Ci, którzy grali na tej mapie wiedzą gdzie takie ludki chodzą po dole, więc trafienie ich jest kwestią kilku-kilkunastu sekund.
Nie przesadzajmy.
Mało map awp jest, może nawet niektórym mogą się wydać zbędne na tym modzie, ale przypominam, że to te mapy, razem z indią, ruinsami i city urozmaicają rozgrywkę.
Ta mapa jest grana 10 min., więc proszę was, nie płaczcie tak nad tą mapą bo ona wygrywa vota, dlatego jest grana. A skoro wygrywa voty, to znaczy, że ludzie wybierają tą mapę, tak?
Ja dalej jestem za zasadą, "Nie podoba się mapa? Wyjdź na jej czas z serwa, wróć za 10 min.". Chyba tyle można przeżyć bez CS'a? :P
Mnie się mapy tez niektóre podobają, ale skoro chcą grać, niech grają, ja nie muszę. i jakoś żyje.
Ja lubię osobiście ta mapę. Zostawić.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
haahahahhhahah chyba jestescie smieszni ta mapa jest jedna z najlepszych gdy tylko dam ja na propozycje, wyskakuje vote na mapy, wszyscy prawie bezkampie wybieraja, zostawic ją!!!!!
Aha jeszcze jedno ta mapa jets doskonala na wieczory gdy malo osob gra.
Ostatnio zmieniony przez GANGSTA PARADIS 2009-12-30, 19:11, w całości zmieniany 2 razy
Ja tez podobnie jak r3n czy GANGSTA jestem za zostawieniem tej mapy.
Tez czesto na niej gram mozna duzo fragow nabic, a jak ktos nie potrafi grac z awp
czy innymi snajperkami to bedzie musial gdyby chcial zdobyc odznake wbijac na
normalnych mapach gdzie jest latwo wbic np. de_westwood, cs_bank....
Pozdrawiam Gieniu
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum