Post numer: #1Wysłany: 2009-03-12, 22:41 Avro | Admin
Cześć mam na imię :Patryk
Pochodzę z :Mysłowic
Mieszkam aktualnie w |-
Urodziłem się :13 marca 1995
Czyli mam lat :14
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :2 lata
Gram na (steam/nosteam) :steam
Chcę zostać adminem/slotem bo : adminów rzadko widać oprócz cybucha
Byłem już adminem na serverach :nie byłem
Poświęcam dziennie grze :3-6h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Jestem aktywny na forum, można ze mną pograć, kulturalny jestem (ale cziterów potrafię zbluzgać)
O sobie mogę powiedzieć, że : tylko inni mogą mnie ocenić
Dla innych graczy jestem : frjendem, kolegą botkiem
Wiem że złamałem 1 z punktów regulaminu ale dajcie mi szansę a was nie zawiodę.
EDIT
Flacha dla każdego !(dziś chyba grać mało będe bo w końcu urodzinki)
Ostatnio zmieniony przez Avro 2009-03-15, 10:58, w całości zmieniany 3 razy
Skoro czit ma adma już, to czemu Avro ma nie mieć :)
Wielkie za ;]
Ja też za, Avro jest dobrym kumplem i moim zdaniem sprawdzi się w roli admina.WIELKIE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
nom tak
ale więcej podań już nie składać bo za dużo nas będzie!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
ode mnie prezent na urodzinki TAAAAK, ale w ogóle to jesteś SPOKOO !!!! I masz fajny śląski akcent? :D Wiek raczej tu nic nie zmienia :] I jeszcze udzielasz się na forum tak tak tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum