Post numer: #1Wysłany: 2009-09-19, 21:49 <<Avenger>> Czwarty | prośba o admina
Mam na imię : Daniel
Pochodzę z : Poraża, okolica Sanoka, Podkarpacie
Mieszkam aktualnie w : Porażu
Urodziłem się : 1991
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ponad pół roku
Gram na (steam/nosteam) : NS
Chcę zostać adminem/aslotem bo : sporo cziterów się kręci na serwerze, chciałbym pilnować porządku i spokojnej gry ^^
Byłem już adminem na serverach : doświadczenie mam minimalne, obsługa amx dostateczna
Poświęcam dziennie grze : min 3h dziennie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : pomagam początkującym,
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem człowiekiem z mocnym poczuciem humoru, pozytywnie nastawionym do świata ^^
Dla innych graczy jestem : po prostu graczem/znajomym
Od siebie: wiem że mam mało postów i są one podstawą, obiecuję więcej się udzielać na forum
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
//
Avenger w podaniu obiecujesz udzielać się na forum a od złożenia podania nie napisaleś żadnego ! Podanie trwa już chyba z 2 tygodnie.... v@ zajmijcie się tym...
Ostatnio zmieniony przez dEx 2009-10-03, 08:50, w całości zmieniany 2 razy
Za mało na forum nic o tobie nie wiem...Popisz na forum , daj się poznać a będę na tak . Na razie NiE
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum