Post numer: #1Wysłany: 2009-04-19, 07:52 Automatyczny ban
Sluchajcie ... Mam pytanie czy na HS mozna by zainstalowac auto ban ?
Denerwuje mnie ,gdy nie ma adma i jakis dzieciak zalacza czity... auto ban mogl by pomoc i wyrzucac czitow.
Jesli to nie problem to bardzo prosze o zrobienie ''auto bana''
Pewnie chodzi mu o taki program hackhunter, ktory "wyłapuje" czity z aimem norecoilem i jakimis syfami w configu. Tylko mowie odrazu ze tego nie bedzie bo to bardzo cieniutki antyczit.
[ Dodano: 2009-04-19, 09:05 ]
Ale mi chodzi tylko o to by troszke oczyscic HS moze to byc nawet niezle.Wszystkich czitow nie wywalimy ,ale chociaz troche
Przecież HackHunter to słaby program ^^ Poza tym wszyscy będą dla zabawy tym celownikiem trząść jak zawsze, gdzie nie spotkam HH tam zabawa ^^
Poza tym bana odrazu dostane po kilku bańkach Z tego, co szperałem w starszych tematach u Was to chyba ktoś już proponował ten program ale odrazu nie wypaliło bo był już :P
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Ja jestem kocham angielski - w dosłownym tłumaczeniu.
Nawet jak po polsku mówisz to "Kocham CSa" bez "być", czyli po angielsku "I love CS" jest poprawnie :p
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum