Post numer: #1Wysłany: 2008-12-15, 00:53 Autokampy 2
Poprzedni temat został zamknięty, więc musiałem stworzyć nowy... Moim zdaniem gra z "autokampami" na diablo 2 jest bezsensowna. To jest przesada co ludzie wyprawiają... Dzisiaj np. dla większości gra polegała na tym, aby jak najszybciej kupić autokampę i przeskakiwać do wygrywającej drużyny. Chore to było jak dzieci się żaliły "czemu to mnie przeniosło?!" i w następnej rundzie już były w teamie "ownującym" Były też takie osoby, których nie widziałem z inną bronią w ręce przez 4 mapy (prócz 2 początkowych rund). Takich pr0 mastahów dawno nie widziałem Pomyślcie sobie, barbarzyńca lvl 50+ z autokampą na kilkunaste lvle bądź ninja. Fakt na innych serwerach ludzie pewnie też biegają z tą bronią i jakoś się gra, ale na diablo to jest poprostu żenada... Oczywiście można sobie z takimi typkami radę dać, jeszcze jak się ma jakiś lvl, ale ci którzy zaczynają tutaj grać mają poprostu przerąbane. Poprostu 0 zabawy, kupa żalu... Nie zdziwiłbym się jakby po kilku rundach poszli pograć gdzieś indziej. Dlatego też chciałem podrzucić pomysł, aby przyblokować kupno tej broni. Ewentualnie aby można było ją kupić raz przez całą mapę (pewnie się tak nie da, ale warto spróbować:P) Najprostszym rozwiązaniem jest kickowanie, gdyż taki delikwent spędzi ładnych parę minut na wejście do gry i da mu to do myślenia. Według mnie Suski robił tak jak należało... Zastanowcię się chwilkę nad tym problemem, a jeśli go nie widzicie to zapraszam do popołudniowej gry.
/edit
Ankieta dodana, zapraszam do głosowania.
/edit2
Troche mi nie wyszła, ale dacie radę:P
Ostatnio zmieniony przez rikku 2008-12-15, 13:04, w całości zmieniany 2 razy
w pewnym sensie jest to jakiś problem, bo faktycznie powoli staje się to żenujące i denerwujące...
ale z drugiej strony to też jest broń jak każda inna...
krótko mówiąc jestem za ;]
Proponował bym ankietę Rikku . Ta gra z autokampami jest bez sensu po prostu stacią bez sensu i ich gra polega na tym żeby nabić jak najwięcej lvl . 0 skila 100% nooba
I jak napisał Rikku
Cytat:
zapraszam do popołudniowej gry.
>>>>>>
1,2 Autokampy można przeżyć ale nie 10
<<<<<<
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2008-12-15, 12:04, w całości zmieniany 1 raz
Autokampy da sie przezyc, bo nie kazdy potrafi z nich tak dobrze korzystac, i autokampe rozwalisz autokampa :)
Ale jak sie dorwie jakis Pro do tej broni, to tylko modlic sie zeby heda sie sprzedal odrazu. Nastepna sprawa jest to, ze ostatnimi czasy juz caly team terro swoje autokampy kupuje i co na nich poradzić.
Jak dla mnie życie bez autokamp może być, nawet jestem za. Nie wiem jak na tą wypowiedź spojrzycie, ale sami wiecie jak to musi wyglądać.
Tylko awp i scouta zostawcie
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2008-12-15, 11:44, w całości zmieniany 1 raz
gdzieś na jakimś servie TP widziałem plugin [chyba :)], który ograniczał liczbę możliwych do kupienia snajperek (np. na 8 osób w teamie tylko 3 mogły ze snajperkami hulać), poszukam, popatrzę, może gdzieś znajdę... jakby co to dam info tutaj... zawsze to jakieś wyjście z sytuacji, a całkowity zakaz używania autokampy to przesada moim skromnym zdaniem...
#edit by ME [czyt. Gudha]
otóż plugin nazywa się Sniper control v1.2 pozwala on decydować o tym ile w danej drużynie może być osób ze snajperkami, czyli j.w.
strasznie mnie irytuje jak taki bot kucnie z autokampą i wyczekuje aż ktoś mu wejdzie pod celownik.
a wracając do wyczekiwanie to dałoby się coś z tym zrobić ? normalnie krew mnie zalewa jak taki bot na mapie awp kucnie i czeka aż ktoś będzie łaskaw mu wejść pod celownik.
a tu temat jak i ten obok gdzie każdy rzuci coś od siebie a efekt tego żaden...
więc lepiej skończcie z marudzeniem i nabierzcie trochę skilla. ;P
tematu wam jeszcze nie zamknę [choć jak dla mnie to nie ma już dawno o czym gadać], ale za bezsensowne posty będę karał.
Obczaj fuer taka sytuacje - mapa italy 15/16 graczy, 8 osob w tt 7 ct i kazdy w tt ma autokampe i kampia w domku... jakie ct ma szanse sie chociaz zblizyc do hostow jak praktycznie kazda droga do domku to "dluga"? autokampa z tt jest wiele silniejsza od comando ct wiec nawet strzelanie sie z nich i tak powieksza przewage tt ktora jest skitrana w okienku;p
jeszcze trzeba wziac pod uwage nie tylko brak skilla ale lv... gracze nowsi co lv maja niewysoki wogole nie maja szans ze starciem z 60 lv barbarzynca x 8:p
taki plugin co ograniczy liczbe autokamp wg mnie bedzie najlepszym rozwiazaniem:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum