Post numer: #1Wysłany: 2009-03-15, 16:04 Auto MapCycle
W związku z pytaniami i propozycjami w poprzednim temacie, wypowiadajcie się tutaj i głosujcie, czy chcecie aby powstał MapCykle, który polega na tym, że jest lista map, i po kolei bez głosowania po czasie zmieniają się na następne.
Moje zdanie na ten temat:
Mi tam obojętnie, bo to ma + i -
+:
- Brak spamu "wez 5"
- Brak powtarzających się map, a przy tym zrzędzenia "To już było"
- Nabijanie postów w tym temacie, gdyż można się wypowiadać co źle co dobrze ;)
-:
- Wydaje mi się, że będzie ograniczenie map, gdyż 20 map w MapCycle troszkę przesada ;] Ale to nie ode mnie zależy i może zostanie
- Zmiana na mapę, mimo że się nam nie podoba ona
Zdecydowanie na tak. Ileż można grać ciągle te same mapy, a tak możnaby było wrzucić te, które nie są grane prawie w ogóle jak np. prodigy, torn, cpl_mill i jescze parę nie odbiegających grywalnością w ogóle od inferno czy dust'ów. ;P
// + do mc
Nie tylko mówienie "już było", ale także jak jest admin na serwerze, "weź to zmień bo jest nudne/do du**/nie lubie tego/ta mapa śmierdzi itp. (niepotrzebne skreślić). Więc jeszcze raz tak :)
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
a nie lepiej zostawić vota i zrobić tak ze ta sama mapa może być wybrana dopiero np po 5 mapach?? ze np jest westwood i dopiero za 5 mapek będzie można na niego glosować, gdzieś już widziałem taki mańcyk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum