Nie rozumiem ciebie, po co piszesz o czymś takim jeżeli nawet nie wiesz czy coś takiego istnieje? Nie sądze by był taki plugin, bo i nawet jakby był to jak miałby działać? Jak terro użyje pułapki 2 razy to kick/ban? NIE
po co taka ankieta jesli nawet nie wiesz czy istnieje plugin i nawet gdyby istniał to jestem na NIE z tego powodu, że niektórych pułapek można użyć 1 a innych np.3 więc to nie ma sensu
P.S takiego pluginu chba nie ma jak dla mnie zamknąć temat
Ostatnio zmieniony przez nopsien 2009-06-13, 10:43, w całości zmieniany 1 raz
hue hue to mnie rozbawiles :D Z tego co wiem to u nas na forum nie ma zadnych ludzi ktorzy by sie zajmowali pisaniem pluginow itp
Mozesz isc na jakies forum "pluginowe" i napisac ta prosbe.
Jest plugin ktory blokuje uzycie guzika wiecej niz 1 raz na runde i chcialem go dodawac ale Nomak cos mi powiedzial ze nie bo.... nie pamietam juz ;D
Jak nie ma takiego pluginu to po co ten temat.
Jak nawet taki by był to uważam że były by z nim problem.
Nawet jak byś przypadkiem wcisnął guzik to by cie kick/ban i wtedy restart i mapa od nowa.
Zamykam temat bo uważam że tylko niepotrzebny spam się robi
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum