Post numer: #1Wysłany: 2009-12-09, 14:34 Auto Kampa
Niewiem dlaczego ale mozna kupowac autokampe ktora jest najmniej sensowna bronia, i jak to zwykle bywa pol serva biega i wali z auto kampy .. jestli jest taka mozliwosc prosze o ponowne zablokowanie tej broni i tarczy poniewaz ja tez chyba mozna teraz kupic
____________________ "Kto ma ten styl widac na pierwszy rzut oka"
Ostatnio zmieniony przez Ponit 2009-12-09, 14:56, w całości zmieniany 2 razy
ostatnio banowałem już jakiegoś cwaniaka z tarcza na ninji nie posłuchał ostrzeżenia i dostal bana
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Ale to jest bez sensu wyskoczy Ci 5 lvl z auto kampa i bd oral... Bedzie jak na wiekszosci serverow gdzie mozna uzywac auto kampy ze 3/4 graczy bedzie z nia biegac .. ja jestem za zablokowaniem i tego i tego
____________________ "Kto ma ten styl widac na pierwszy rzut oka"
Zdecydowanie na TAK!
Grałem kiedyś na takim diablo gdzie można było używać autokampy i tarczy i wiem ze jest to beznadziejny pomysł...Większość ludzi biegało z autokampą a ninje i łowcy z tarczą i wcale fajne to nie było ^^
Ale to jest bez sensu wyskoczy Ci 5 lvl z auto kampa i bd oral... Bedzie jak na wiekszosci serverow gdzie mozna uzywac auto kampy ze 3/4 graczy bedzie z nia biegac .. ja jestem za zablokowaniem i tego i tego
tarcza napewno wypada a co do auto kampy to z trudem przyznam ze jednak NIE
co do tej auto kampy to chodzilo mi o to ze jestem tez za usunieciem:) tylko zle przeczytalem pytanie:P
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Ostatnio zmieniony przez ~FaRReL~ 2009-12-09, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum