anr po co nam ten typ w administracji jak on nic nie robi ? dzisiaj mu napisałem żeby sprawdził jednego typa to mi napisał że ja mam to zrobić ..
jeszcze z dwadzieścia razy musiałem mu napisać żeby mi odpisał :D
umie on wogule pisać na admin say ?
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
po 1 gorszy ogar amxa niz ja zaczynalem
po 2 podobno skopiowal level
po 3 mial tak duzo na tak bo tak dal w miejscie na dole a kazdy machinalnie zaznaczal dol bo tam jest zawsze nie
ja mysle ze koles off
LoCk, nie spędzam 24/7 na kompie - często się zdarza że mój brat gra.
NexT, o tak, wybacz ale umiem zachować kulturę i nie bluźnie do mikro.
Maxi King, tu mnie rozbawiłeś, ankieta z tak na dole ? zacznij czytać uważnie a nie odruch mechaniczny na nie , wtedy nie będziesz miał pretensji.
Myślę że wszyscy są za nie bo się znają na forum, więc jak jeden napisze że, ktoś coś źle zrobił to zaraz cała gromada popiera i szuka błędów.
Więc proszę zabierzcie admina nie mam nic przeciwko jak Wam to ulży.
Co do udzielania się na forum, nie udzielam się bo nie mam zamiaru pisać bezsensownych postów jak 3/4 tego forum.
Napiszesz jednego posta i zaraz ze OT, więc dziękuję.
Pozdrawiam.
____________________ Nick na serwerach : Dill or Die!
LoCk, nie spędzam 24/7 na kompie - często się zdarza że mój brat gra.
Zmień mu nick.
asd_f napisał/a:
Jemu chodziło, że jakiś koleś bluźnił do micro a Ty nie raczyłeś go zbanować.
asd_f napisał/a:
Maxi King, tu mnie rozbawiłeś, ankieta z tak na dole ? zacznij czytać uważnie a nie odruch mechaniczny na nie , wtedy nie będziesz miał pretensji.
Kiedy to prawda. Chociaż tu się nie możemy przyczepić, IMHO powinniśmy lepiej czytać, ja przeczytałem i zagłosowałem na to co chciałem.
asd_f napisał/a:
Myślę że wszyscy są za nie bo się znają na forum, więc jak jeden napisze że, ktoś coś źle zrobił to zaraz cała gromada popiera i szuka błędów.
Ja też jestem nowy i nikt nie zakłada o mnie takich tematów, poza tym jak ktoś się wywiązuje dobrze, ze swoich obowiązków to nie mamy pretensji.
asd_f napisał/a:
Co do udzielania się na forum, nie udzielam się bo nie mam zamiaru pisać bezsensownych postów jak 3/4 tego forum.
Napiszesz jednego posta i zaraz ze OT, więc dziękuję.
IMHO dostałeś admina z zerowym praktycznie kontem postów. z tym 3/4 forum przesadziłeś, ale spamerzy się znajdą.
powiem tak, anr Cię przyjął bo potrzebujemy w sumie adminów na diablo, ale s tego co słyszę i widzę sam to wynika że niekoniecznie na to stanowisko zasługujesz...
a sama ankieta to w sumie farsa, bo z wątku było 11:4 z przewagą na NIE więc...
po prostu jesteś na cenzurowanym i jeśli chcesz z nami zostać jako admin to się przyłóż i pokaż że na to załsugujesz, o wierz mi, nikogo nie zmuszamy i nie trzymamy na siłę, a jeszcze bardziej nie lubimy admów 'dla pozycji' czy 'dla stanowiska' bo to nie o to chodzi. przynajmniej u nas.
na tym nicku? Ty dostałeś admina więc Ty adminujesz a nie Twoja rodzina
asd_f napisał/a:
Więc proszę zabierzcie admina nie mam nic przeciwko jak Wam to ulży.
Ja bym nie był taki srogi żeby odbierać admina, ale chłopie ogarnij się, bo ktoś serw Diablo musi upilnować. Praca admina nie polega na podniecaniu się z rangi na forum. Ty musisz dbać o serwer.
Więc żeby nie było niejasności - zabierzcie admina - odejdę dobrowolnie.
[Edit]
Pogram bez admina - mi tam rybka. Może następnym razem jak takowy będzie.
@down
Nie chodzi o to że się poddaje, że jestem mięczak - łatwo wywnioskować z postów wyżej że wszystkie osoby które się tutaj wypowiedziały/adają są za tym żebym po prostu zabrano mi admina, i nie piszcie że nie.
Tyle z mojej strony - pewnie że od czasu do czasu się będę udzielał i pogrywał na serwerze.
____________________ Nick na serwerach : Dill or Die!
Ostatnio zmieniony przez asd_f 2008-08-30, 23:29, w całości zmieniany 2 razy
A ja powiem tak ostatnio widzialem poprawe: Bo kicknal freefraga! tak wiec juz wiedzialem, ze dostal tego admina i zna podstawowa komende na kick.
Teraz serio. Jestem podobnego zdania jak Kill jesli dostales admina na serwerze to powinnienes o niego dbac. Admin nie jest na pokaz i nie jest zadnym trofeum, zeby go postawic za szyba i obserwowac, pod zadnym pozorem nie dotykac. Powinnienes wiecej dzialac i korzytsac z tego, ze trafil Ci sie taki "przywilej" dolaczenia do jednych z nas, a wkurza mnie twoja postawa na serwerze, ze dzieci wydzieraja sie do micro, klna, obrazaja innych, a ty sobie nic z tego nie robisz jakby Cie nie bylo. Przemysl to i zmien swoje postepowanie bo jeszcze na nic nie jest za pozno.
Dzialaj! Dzialaj! Dzialaj!
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-08-31, 01:45, w całości zmieniany 2 razy
Co do tego nie chodziło mi o ciebie tylko o kogo innego i ty go własnie nie chciałeś zbanować a pisałem asdf asdf ...
edit maxi
ja mysle ze juz koniec zbednych komentarzy kazdy cos napisal, to sa poprostu narazie twoje bledy wiec asdf bierz sie do pracy..a czy anr cie wyrzuci to juz jego sprawa
Mysle ze temat do zamkniecia
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum