Post numer: #1Wysłany: 2009-10-17, 18:30 asault | admin
Cześć mam na imię : Łukasz
Pochodzę z : Polski^^
Mieszkam aktualnie w : Białej Podlaskiej
Urodziłem się : w 1991 r.
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ponad 3 lata z przerwami
Gram na (steam/nosteam) : przewzanie ns czasami steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : myśle ze spełniłbym sie w tej roli . mam doświadczenie , często wyłapuje cziterów ( nagrywam demka ) . Chciałbym troche poogarniac na serwie tych ktorzy nie przestrzegaja regulaminu serwera.
Byłem już adminem na serverach : Ptk ( pay to kill ) okolo roku , na serwerach pobyku i cs-serwer , i inne poboczne
Poświęcam dziennie grze : roznie od 1h do 3-6h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : mam doswiadczenie , kulture , dobry poziom gry ( upragniony top 1 ) i jestem dosc czesto na serwie i forum
O sobie mogę powiedzieć, że : lubie to co robie , jestem wyrozumialy ale nie bez przesady ,staram sie pomoc . Na codzien sie ucze , cwicze i gram o i tyle.
Dla innych graczy jestem : kolega z serwera?
Pozostawiam decyzje dla wszystkich graczy i adminow. Przy glosowaniu prosilbym tez o uzasadnienie wyboru.
P.s do Kaliego . nie mam adma bo mialem prawie rok przerwy(pozostal vip ) , jakbym chcial moglbym wrocic ale kasuja za czesto expa i wole przesiasc sie na cos wiekszego.
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Dam na tak. Gralem z nim na PTK czy Cs-serwer i dobrze sprawował się jako admin więc myśle ze i tutaj sobie poradzi ;] ale za to ile gra to dałbym mu bana ^^ matury chlopak nie zda ^^ pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum