Post numer: #1Wysłany: 2009-02-28, 11:18 Aragami | Podanie o slota
Spróbuje napisać prosto przedstawiając największą liczbe argumentów.
Imię:Piotr
Nazwisko:Żak
Zainteresowania:Cs (hNs ,Kz ,Deathrun) Grafika komputerowa.
Ile gram w csa:2 lata
Ile gram w hNsa:2 tygodnie
Dlaczego chce mieć slota?
No tak te pytanie chyba jest najważniejsze.Koledzy pytają "po co ci slot jak nigdy nie ma full miejsca?" Ja już się można powiedzieć zakochałem w tym serverze.Zaniedługo więcej osób dowie się o nim i będzie coraz więcej ludzi.I niestety bedę musiał długo czekać.Pozatym server powoli się nawet teraz zapełnia.
Dlaczego ja?
Na serverze spędzam cały swój wolny czas(grania w csa) 4h-5h oczywiście w weekeny więcej.Wiem już o co chodzi w hnsie.I nie łamie regulaminu.Nie robie jak nie którzy cały czas long jumpów tylko gram tak jak na hNsa przystało.W Csa gram wystarczająco długo.
Na admina nie kandyduje bo wiem ,że są lepsi odemnie :D
Co można powiedzieć więcej.Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy :D.
Ostatnio zmieniony przez Aragami 2009-02-28, 11:22, w całości zmieniany 2 razy
Post numer: #5Wysłany: 2009-02-28, 14:52 Re: Aragami | Podanie o slota
Aragami napisał/a:
Dlaczego chce mieć slota?
No tak te pytanie chyba jest najważniejsze.Koledzy pytają "po co ci slot jak nigdy nie ma full miejsca?" Ja już się można powiedzieć zakochałem w tym serverze.Zaniedługo więcej osób dowie się o nim i będzie coraz więcej ludzi.I niestety bedę musiał długo czekać.Pozatym server powoli się nawet teraz zapełnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum