Post numer: #1Wysłany: 2009-03-21, 13:44 AoA # BoreK | Slot
Cześć mam na imię : Piotr
Pochodzę z : Polski, Woje. Wielkopolskie
Mieszkam aktualnie w : Krotoszynie
Urodziłem się : 11.09.1994
Czyli mam lat : 14 (w tym roku 15)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok. 3 lat
Gram na (steam/nosteam) : FPSproject.com [Diablo2] i mam swój serwer na STEAM, lecz niestety mój brat sprzedał go i czekam na nowego :(.
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Bardzo lubię DM, grałem już kiedyś na serwerze i miałem ok 60 lvl (przed wprowadzeniem nowego Diablo moda i powrotem do starsza wersji)
Byłem już adminem na serwerach : Chyba to niepotrzebne do prośby do slota, ale bylem już adminem na kilku serwerach.
Poświęcam dziennie grze : Ok. 3-4 godziny, lecz rzadko mam okazje dostać się na serwer :(
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Myślę ze ludzie na serwerze mnie lubią, zawsze jak wejdę ktoś mnie powita "siema BoreK" co mnie trochę zaskakuje :P.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem optymista, lubię się pośmiać, nie lubię dzieci NEO, jestem wielkim fanem Warcrafta i Star Wasów ;p, słucham francuskiego rapu (mam w DU** co o tym myślicie :P)
Dla innych graczy jestem : Uprzejmy, chyba ze ktoś obrazi moich rodziców ... Lubie się z kimś pośmiać na serwerze, ale nie z dziećmi 8-12 lat ...
+ coś od siebie - Myślę ze ktoś chociaż mnie pamięta z czasów przed resetem Diablo Moda i potwierdzi to co tu napisałem :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum