Post numer: #1Wysłany: 2008-06-09, 09:28 Anyry looknij :]
Mam taka prośbę, wszyscy wiemy ze po padnięciu 4fun jakiś czas temu, po jego przywróceniu brakuje dużo pluginów jakie miało 4fun przedtem.
Na szczęście już jest najważniejsze, czyli mapy
Ale pozwolę sobie przypomnieć tak w skrócie czego jeszcze brakuje:
1. Ten plugin z tymi granatami: 2he , 3 fb i 2 sg gracze na niego nie narzekali jak był
2. Muzyczki po wygraniu rundy ct i tt i odliczanie do wybuchu bomby ( tylko tym razem mógłbyś wstawić coś innego niż to co kiedyś było bo tamto sie chyba znudziło :)
3. Komenda /admin , mógłbyś ten plugin usunąć, albo zmodyfikować tak np. jak kiedyś Grzmotek pisał, ze "oko admina zawsze czuwa :)" albo tak jak jest na niektórych serwerach "aby dowiedzieć sie kto jest adminem wejdź na www.game.tau.pl"
4. Zakłady, tez jest to lubiany plugin przez graczy :) tylko jak dobrze wiesz trza by było wywalić ten plugin bones
5.Plugin niewidzialny spectator dalej nie działa
6.Kosy 1 vs 1 też mogło by być
7.Dla dobra strony fpsproject.com można by było wprowadzić coś takiego jak plugin reklamy tekstowe na serwerze , który by zachecał do odwiedzenia strony fpsproject. Jest jeszcze coś takiego żeby umieścić reklamy graficzne na serwerze reklamy graficzne na serwie ale nad tym to trzeba by było już więcej popracować i się pobawić :)
To jest takich kilka moich skromnych propozycji :)
Tak wiec w miarę twojego wolnego czasu mógłbyś to przemyśleć, nie żebym cię pośpieszał czy coś ale tak żebyś miał to na uwadze
A więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Z poważaniem
Fayrant
P.S Tylko mnie nie zabijajcie za to Ja chciałem tylko pomóc
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-06-09, 09:42, w całości zmieniany 2 razy
Nie obrażę się jak przygotujecie gotową paczkę z tymi pluginami, bo od dzisiaj mi się szykuje ostry zap... a tak bym którejś nocy przy okazji wrzucił na serwer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum