Nr Użytkownika: 1757 Dołączył: 08 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 23 Skąd: mam wiedziec?
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-16, 22:42 Antyrush + 2 pluginy.
Jeżeli chodzi o Antyrush, to wszystko fajnie tylko jedno małe zastrzeżenie, konkretniej chodzi mi o tryb kary... obecnie jest tak, że jak gracz wbiegnie w granice to powoli spada mu HP. Nie sprawdza się to do końca, ponieważ nie macie stref ciągłych a jedynie bariery... Koleś przeskakuje przez bariere, slapnie go za 30-40 hp i spokojnie może zrobić plecy przeciwnikowi. Są dwa wyjścia z tej sytuacji. Pierwsze - trudniejsze to edytowanie stref rushu czyli ich poszerzenie, tak żeby gracz nie miał możliwości przez nie przebiec żywy... Druga - zmiana trybu kary, na np. od razu slay albo odbijanie się gracza od strefy.
Nie chce tworzyć nowego tematu, więc od razu napisze tutaj. Radze wrzucić te dwa poniższe pluginy:
Proponowałbym odbijanie ponieważ to się sprawdza na innych serwerach Steam.
Ciche podkładanie paki - szczerze, nie ogarniam co to. Ale jeśli już jesteśmy przy tym temacie to trzeba wyrzucić z serwera latarkę. Jest ona wyłączana na wszystkich zawodach ESL i nie tylko by uniemożliwić ciche rozbrajanie paczki. Słychać dźwięk latarki nie defa..
Flashbugi? Tak, chodzi o te z dd2? To też off. Wyłączone są odgłosy?. Np. owce gdy na cbble ktoś jest w matrixie
@edit
No to jeszcze prosiłbym o usunięcie tych odgłosów.
Ostatnio zmieniony przez Bartush 2009-03-17, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Ja bym Proponował to z odbijaniem. Gdy odbijemy się (jak dobrze pamiętam) 5-6 razy to zabija nas automatycznie wiec myślę że to będzie lepszy pomysł aniżeli od razu slay
Ja bym jednak proponował odbijanie bo..
Jak ktoś chce być blisko np. przykampić przy antyrashu to podejdzie i NIECHCĄCY dotknie laserów.
I od razu ded?
Lepiej jakby go odbiło.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Hmm To może jak jakiś admin z dostępem do pluginów doda ten na flashbugi i wyłączy latarkę :] , a Na Anty rush może ankieta czy ma zabijać czy odbijać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum