Post numer: #1Wysłany: 2008-04-01, 13:57 Anr nie rób jaj !! załamałeś mnie !
Ze względu na przebieg zdarzeń jaki miał miejsce przez ostatni tydzień. Wynikło iż muszę opuścić kraj na kilka dobrych miesięcy.
Najprawdopodobniej w zbyt szybkim czasie nie będę miał dostępu do internetu z czym się wiąże oddanie serwerów TAU pod kwarantannę i zamknięcie na czas wyżej nie określony.
Myślę, że serwery nie ucierpią i za ok 6 miesięcy powrócicie do gry w starym składzie.
Nie zniszczył nas jeden kryzys w TAU to i ten przeżyjemy bez większego problemu.
Wyjeżdżam za 2 dni. Tak więc dziś w nocy bądź jutro z rana serwery zostaną wyłączone.
Pozdrawiam, anr
Dziękuję wszystkim za wytrwałość ! ZALLLLLLLLLLL
anr zostaw chociaż jeden ser Ffa....gdzie ja teraz bede grał ?? Anr...prosze zostaw jeden ser będziemy Bardzo dbac o niego !!!!!
Załamałeś mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-04-01, 14:03 ]
Anarku Pryma a prlis
NIe no max nie rozumie Anr daj pełne prawa dla sorranda na jeden serwer np ffa1 czy jaki tam bo nie bedziemy mieli gdzie grac prosimy cie bardzo!!! rozumie to ze musisz wyjechac bo taka zaszła potrzeba nie wnikam dalej...szkoda zeby serki rdzewiały bo to wstyd
ja se nic nie przypominam;d tylko jakis panikarz mi pisal na gg ze koniec tau i plakal i wogole... kamil mial na imie nie wiem kto to nie mam jego nr xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum