Post numer: #1Wysłany: 2009-04-20, 16:58 AnQ prosi o Adma na SURFIE
Cześć mam na imię : Alan
Pochodzę z : Czestochowy
Mieszkam aktualnie w : Czestochowie
Urodziłem się : 14.11.1993
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : okolo 3 lat
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Czuje sie lepszy :)
Byłem już adminem na serverach :Surfownia,lowpings,u Wuja,FPSproject,Divine-Gaming.
Poświęcam dziennie grze : 5-6 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Ogarne dzieci na serwie
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem SPOKO
Dla innych graczy jestem : Sprawiedliwy
HAHAHAHHAHAAHAH WYJDŹ I NIE WRACAJ!!! Wpadłeś dziś na haxach na HS i na GG dostałeś 2 permy i śmiesz składać podanie o admina ? Człowieku nawet demka nie trzeba było kręcić tak CI się celownik trzasł. NIE!!!!!!
Odczuwam dziwne wrażenie że niektórzy nie myślą dość logicznie.
Powiedzcie który 'idiota' że tak powiem cheatując na 'jakimś serwerze' bezczelnie cheatuje i składa podanie?
No proszę was, każdy rozsądny człowiek na pewno napisał by pod innym nickiem, pomyślcie.
Podanie przyjęte napisz mi swoje steamID na PW.
Ale co niektórzy jeśli mają jakiekolwiek dowody cheaterstwa proszę zgłaszać na PW. Bo nie sadzę że człowiek z 11 lvl ESL uruchomi coś takiego jak cheat.
Pozdro ;)
[ Dodano: 2009-04-25, 22:24 ]
Admin odebrany, kolega przestał już grać co za tym idzie > Nie potrzebny ci admin :]
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum