Post numer: #1Wysłany: 2009-01-29, 14:38 [Ankieta]Wniosek o Admina
Cześć mam na imię :Brian
Pochodzę z :Bydgoszczy
Mieszkam aktualnie w :Bygoszczy
Urodziłem się :1993
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :8 miesięcy
Gram na (steam/nosteam) :non steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Chcę zostać adminem,ponieważ lubię ten serwer i klimat który tam występuje ale brakuje jednej osoby mnie, która polepszy klimat grania.
Byłem już adminem na serverach :Byłem już Adminem na jednym serwerze [PL]GamgsterTim, uważam że dobrze wypełniałem obowiązki Admina.
Poświęcam dziennie grze :4/5 godziny dziennie.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Napisze krótko i na temat mało jest adminów na serwerze praktycznie jest tylko:Siwy,Buła,Spawacz,Gargamel i Mrówa są to wielcy adminowie na ludzie ale są jeszcze inni adminowie których niema nigdy na serwerze są tylko na piśmie nic więcej.
O sobie mogę powiedzieć, że :Jestem zwykłym normalnym nastolatkiem tak jak reszta mogę dodać że jestem wysportowany ale kogo to interesuje dodam tylko jeszcze ,że lubię rozśmieszać ludzi to wszystko!
Dla innych graczy jestem :Tak powiem ,jak wcześniej dodałem [lubię rozśmieszać graczy]ale umiem być także poważny no i ostry dlatego wszystko podsumowując Gracze uważają że jestem Zajebisty!!!
NIC DODAĆ NIC UJĄC!!!!!
Ostatnio zmieniony przez szarywks 2009-01-29, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum