Post numer: #1Wysłany: 2009-02-04, 18:13 [Ankieta] podanie o adm
Cześć mam na imię : Krzysztof , nick z gry kudlaty-Love-Shifty<3
Pochodzę z : Bytom
Mieszkam aktualnie w : Bytom
Urodziłem się : 04-02-1986
Czyli mam lat : 23
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3
Gram na (steam/nosteam) : jeszcze nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : uwielbiam ten serwer / nienawidzę haxów
Byłem już adminem na serverach : nie
Poświęcam dziennie grze : Bardzo dużo , max ile mogę . Narazie na tym servie spędziłem 120 h <dane z gametracker>
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : to wasz wybór
O sobie mogę powiedzieć, że : mam ciężki charakter
Dla innych graczy jestem : kumplem do pogadania
Jestem osobą która wie na czym stoji . Mam rodzine zajebistego syna i żonkę która uczy się grać w css ;) zawsze siada po mnie i siedzi do rana lol
Co lubię : adrenalinę
Czego nie : Siwex-a z awp :D
Co do tematu: wszystko ok, ale troche za mala aktywnosc na forum :) Wroc jak to poprawisz. Nie
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
No i po co wy tu spamujecie ??
Nie znacie ? Bo nie gracie nawet css nie macie...
Fisti przechodzisz samego siebie bo nawet o mapach zm sie wypowiadasz a nawet tam nie grałeś ....
Czerwoni jestesmy ekipą ale głos należy do was bo jeśli są wam potrzebni to decydujcie sami
Koniec spamu, zobacze w dzialach css bzderny spam, tym bardziej userow to bede warnował
jestem na tak zawsze co jestem na servie to jest i oczywiście kudłaty, bardzo dożo spędza czasu na servie napewno trochę mniej na forum ale to wszystko jest do nadrobienia. DUŻE TAK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum