Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2007-10-30, 20:49 ANKIETA - Jaki Serwer byście wybrali !
Mam do was skromne pytanie.
Na jakim serwerze by wam się grało najlepiej.
Zagłosujcie w sondzie, a swoje uzasadnienie możecie wpisać w poście pod tematem.
Jednakże każda osoba może napisać Tylko Jedną wiadomość do tematu.
Kolejne będą kasowane tak samo jak posty nie wnoszące nic do tematu.
Pozdrawiam
Mnie kreci HS ( praktycznie zawsze tam gram ) poniewaz wiekszosc map to FM no i mozna sie dobrze bawic na tym modzie jak i dobrze podkrecic AIMA (a mowia z HS niedaje skilla )
Moja opinia rozni sie od wszystkich i moim zdaniem mozna polaczyc 3 mody w jeden tz :
- HS
- GG
- DM
GunGame ma wbudowane w sobie DM wiec dodajemy tylko HS mod i mamy serwerek. Nie bedzie to niski poziom bo HS mod nie jest prosty, dodany GG mod umili nam tylko gre i roznorodnosc, a DM pozwoli nam grac non stop przez co nie bedziemy musieli sie nudzic czekajac na koniec rundy. Da to nam duzo zabawy i smiechu bo nie jest tak latwo z kazdej broni strzelac z glowe . Jesli mialbym wybierac to zrobilbym cos takiego.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum