Post numer: #1Wysłany: 2008-03-27, 20:37 Amigo | Admin
Cześć mam na imię Mateusz
Pochodzę z Gościcina
Mieszkam aktualnie w Gościcinie
Urodziłem się w 1992r.
Czyli mam lat 16
W Counter-Strike gram około 14 miesięcy sumując wszystkie przerwy
Gram na steam
Chcę zostać adminem bo od około ośmiu miesięcy gram na TAU (na każdym serverze), jestem bezstronny, ogarnięty i raczej lubiany na serverach (na pewno nie przez wszystkich ^^)... Wydaje mi się, że będę dobrym adminem :)
Byłem już adminem na serverach - Jeszcze nie byłem :]
Poświęcam dziennie grze : kiedyś około 4h, ale teraz jestem w wieku, w którym trzeba się ogarnąć, więc 3h to max.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo będę bezstronnym adminem, trzymającym się regulaminu, a zarazem życzliwym... ;)
O sobie mogę powiedzieć, że jestem spokojny, ogarnięty, sprawiedliwy, kulturalny i żartobliwy :]
Dla innych graczy jestem miły, koleżeński, uprzejmy
moge dostac cos za lamanie regulaminu ale mi sie porabalo cos...i nie zajarzylem ze to ten amigo ja myslalem ze to jakis przypadkowy pomylilo mi sie[ w ankiecie dalem nie] ale jesli mozna to cofam swoj glos i jestem na tak!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum