Nr Użytkownika: 272 Wiek: 20 Dołączył: 22 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 10 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2008-04-01, 18:32 Alpa. | Admin
Siema mam na imię : Paweł
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Krakowie
Urodziłem się :15.01.1992
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ło ho ho ho ho 4 lata
Gram na (steam/nosteam) : grałem na steam'ie, ale mi shackowali konto i gram na nonsteam'ie
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chce dbac o porzadek
Byłem już adminem na serverach : 1 raz
Poświęcam dziennie grze : ok. 2 ; 3 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Lubie grac w Cs'a i pragnę byc admem na servie TAU Hs Mode
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem kulturalny, miły i tolerancyjny dla innych. Łatwo popadam w nałogi ( Counter Strike ).
Dla innych graczy jestem :Tolerancyjny.
+ Lubie muzykę. Moją myszkę A4 Tech, servy TAU i ogolnie cs'a, motory lubię.
nie, ponieważ:
- nie widzialem cie na server'ach TAU
- jak masz wpisac czy byles adminem na serwerach to napisz na jakich
- dla mnie argument "Lubie grac w Cs'a i pragnę byc admem na servie TAU Hs Mode" nie jest zadnym argumentem bo wszyscy lubia tu CS i w tym dzialem pragna byc adminem
- ninusik za malo postów...
niestety nie
____________________ "Admin nie sędzia, nie musi być sprawiedliwy"
nie, ponieważ:
- nie widzialem cie na server'ach TAU
- jak masz wpisac czy byles adminem na serwerach to napisz na jakich
- dla mnie argument "Lubie grac w Cs'a i pragnę byc admem na servie TAU Hs Mode" nie jest zadnym argumentem bo wszyscy lubia tu CS i w tym dzialem pragna byc adminem
- ninusik za malo postów...
niestety nie
razem gralismy na tau hs mode co mowiles ze loduffka nie ma formy...
Ja jestem na wielkie NIE. Byłem na HS jak Ty grałeś, nie było żadnego admina to sobie nieźle pozwalałeś przez mikrofon, co drugie słowo to przekleństwo i Ty chcesz pilnować porządku na serwerze?? -----------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum