To ja Wasz Pan. Chcialbym abyscie sie zastanowili nad "alltalkiem". Chodzi o to, ze Zombi gdy jest zywe slyszy Ludzi i na odwrót. Moim zdaniem to jest bez sensu, bo uniemozliwia Zombiakom "planowanie" itp. Lepiej by bylo jakbyscie to wylaczyli chociaz na probe. Kiedys tak bylo i bylo lepiej. Ci co grali kiedys napewno to pamietaja :D (pozdro dla nich). Pzdr Skeepers.
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Ja na nie,bo można sobie pogadać,ale również 'pograć na staty' czy nawet się odprężyć,ufff...
// A jak przeszkadza to nie gadać,bo się syf na serwie robi bo taki np. mały joł wejdzie i zacznie się drzeć,a potem dostaje bana i wyzywa aliego od botuf.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
AllTalk jest beznadziejny, nie słyszę nic a nic gdy dzieciaki drą ryje. Gdy zostaje z kimś na mapie jako ostatni CT to nie mogę spokojnie mówić gdzie zombiaki wchodzą. Powiem jeszcze, że najlepsze czasy zombie było bez AllTalka. Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum